"Ne kényszerítsék bele a szolgáltatókat és a civil szervezeteket olyan megállapodásba, ami miatt a végén úgyis a fogyasztók fizetik a számlát!" – írta 2008-ban akkor még ellenzékből a fideszes Nyitrai Zsolt Hiller Istvánnak.

Az a hír járja, Önök az internetadó ötletének nyilvánvaló kudarca ellenére most erővel, hatalmi szóval, nyomásgyakorlással, különböző háttértárgyalásokon kívánják rávenni a szolgáltatókat és a civil szervezeteket arra, hogy adják össze az internetadóból várt pénzt. Önként és dalolva - fogalmazott az akkori oktatási miniszternek címzett nyílt levelében.

Mindannyian jól tudjuk, hogy a szolgáltatásokért ki fizet: a vásárló, azaz a fogyasztó - mutat rá - majd emlékeztet, az internetadó - legyen nyílt vagy akár burkolt -, teljességgel elfogadhatatlan, hazánkban a digitális írástudatlanság óriási méreteket ölt, vannak térségek, ahol nemhogy internet, de számítógépek sincsenek az otthonokban.

Azóta más szelek fújnak, az [origo] mai értesülései szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy adóztassa meg a telefonálást és az internetezést. Sem az NGM, sem a magyar távközlési szolgáltatók nem kommentálták a híreket.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Akkor felháborodtak, mostanra viszont teljesen megháborodtak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Négy éve még okosabbak voltak , azért háborogtak annyit. De mostanra csekélyke értelmüket is elúsztatták az országgal.@overdose:
profon
Továbi javaslataim: Foton érzékelési adó. Oxigén kivételi és nitrogén visszatáplálási adó. Verejték párologtatási illeték. Csakúgymertaztmondtam egészségügyi hozzájárulás. etc
full
Gyurcsányra mondták ,hazudott éjjel,reggel meg este,meg minden hullámhosszan.Most ki is hazudik??Nézzenek tükörbe és köpjenek egy nagyot bele.!!!
adrenalink
Mé'? A tandíj ellen még népszavazást is tartottak. Oszt most mi van? Tandíj, csak most oktatási költség hozzájárulásnak hívják. Nem sz@r ez , csak kaka, de így is, úgy is nagyon büdös!!!
szaboria1
Már fizetünk 27% áfát!!! Mennyit akartok még? Inkább ti fizetéseteket csökkentsétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.