Ipari mennyiségben nyeli a szén-dioxidot, rendkívül gyorsan nő, és jobban ég, mint a keményfa. Ezt ígéri a zöldgazdasággal foglalkozó cégek új kedvence, a smaragdfa. Az első ültetvényt már telepítették Magyarországon, noha még csak most indul az a kutatás, amely kideríti, pontosan hogyan viselkedik a hibridnövény hazai klímán.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Ez azt jelenti, hogy legyökereznek, itt a Kínaiak.?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Jobban ég? (Kutyát nem érdekli szerintem,mindenütt gáz van,mondjuk nálunk pont nincs...) És parazsat is tart,vagy csak ellobban hamar mint a nyárfa szöszmösz? :) Az ipari CO nyelés szerintem is hülyeség.És az akáchoz hasonlítható intenzivitás is helytálló lehet,hiszen az akác vesszőből elég rövid idő alatt jó kis oszlopnak való lesz.A többi fához képest.
kedwes
Nos, ez pontosan Magyar!
Mert mondták, mi el hisszük. Azt is mondták, hogy a szója milyen jó főétkezésre, mert a Kíniak is ezt eszik. Aztán kiderült, hogy rákot, szívinfarktust, és meddőséget okoz. Csak a Kínaiak meg ne tudják, mert kihalnak. Valószínűleg valami stikli van a dologban, amiről majd húsz év múlva fognak tájékoztatni, ha addig nem jövünk rá. Mint ama, frenetikus kanadai nyár betelepítésekor.
Pipec56
Ez azt jelenti, hogy legyökereznek, itt a Kínaiak.?!
vidrapok
@másvirág: Pici pontosítás,nem az amúrok szaporodtak el mert azok a magyarországi vizekben nem szaporodnak nincs meg a feltétele.Busára gondoltál biztos.A többi stimmel.
almosd
És mi lesz a termés? sok kicsi kínai ! :-).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.