"Ez a világ legjobb autója! "- kiált még utánunk az összehasonlításunk egyik tesztalanyát átadó forgalmazó lelkiismeretes munkatársa, mielőtt kihajtanánk a telephely kapuján. Az elfogultságtól sem mentes kijelentés persze már a első métereken elgondolkodtató, hiszen értékarányos szemlélet mellett a Mazda CX-5, vagy éppen a Volkswagen Tiguan könnyedén lehetne a legjobb jármű a Föld kerekén.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Faster911
Azt hiszem, a Mazdának végül kijár az elismerés, hiába vártunk évekig a porhintésnek látszó skyactiv elvekre.
bmw-fan
Én nem hiszem el, hogy egy ferdeszemű Mazda jobb lenne a precíz német VW-nél.
Dr.luigilongo60
Hosszú-hosszú évek alatt fényesen kiderül, hogy a japcsi, vagy az európai autóra kell e többet költeni, arról nem is beszélve, hogy az első beüléskor és vezetéskor szembetűnő a különbség kényelem és vezethetőség szempontjából az azonos kategóriákban.

Én egyértelműen a japcsira fogadok.
Faster911
Hát, az azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a CX-5 egy vadonatúj fejlesztés, ami ezzel nőtt rá az európaiak fejére. Szóval a többi kategóriában a Skyactiv további térnyeréséig nem lenne egyértelmű a fölény - utastérben ettől a kivételtől eltekintve azért ódivatúak a jelenleg futó Mazdák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.