Az internetrendőrség gyors és hatékony, a rendszert kritizáló kommentek és blogbejegyzések általában fél órán belül eltűnnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Kína, állami szinten az emberiség szégyene! Akik ennyire undorító aljas, embernek nem nevezhető álszent, csaló, hazug férgek, azok emberiségellenes bűnöző diktatúrája, hogy minél előbb megbukjon, bár sajnos több millió ártatlan áldozata lesz a "folyamatnak". Mivel nyilvánvaló, hogy ez az agyatlan ámokfutó "gazdálkodás" , hiába is követnek el folyamatosan folytatólagosan emberiségellenes bűncselekményeket, még azok segítségével, a legvéresebb tömeggyilkos diktatúráknak gátlástalan fegyver, lőszer és olaj szállítása, sem fogja kihúzni őket a nyilvánvalón középtávon várható teljes összeomlástól... Azonban félő hogy rántják magukkal a többi Ázsiai országot is, ami világválságot is eredményezhet.. De ez már egy másik kérdés, hogy az így is úgy is várható; csak az kérdéses, hogy melyik fals nagyhatalom omlik előbb össze, Oroszország, Kína, USA vagy az EU; bár utóbbi kettő jobban ügyel a látszatra és a szabályokra és szignifikáns emberiségellenes bűnöket már nemigazán követnek el (bár USA-nál még ezügyben is rezeg a léc), mivel alapvetően elitista berendezkedésű mind, eilitista-vallásos szemléletű, azaz dogmatikus tekintélyelven félrevezetett és agymosott, kiszipolyozott, tehetetlenné erőszakolt rabszolga-tömeg és határtalanul dőzsölő pazarló parazita elit - ősidők óta fennálló modelljét viszik tovább és alkalmazzák a mai napig, ami nem fenntartható ugyebár és újra és újra össze kell omoljon ahhoz, hogy kvázi fenntartható, azaz újra építhető legyen... a globális válság-katasztrófa, vagy nevezzük nevén: TELJES ÖSSZEOMLÁS ami csak idő kérdése, ilyen negatív katalizátor országok mint pl az emberiség szégyene Kína lehet a mérleg nyelve rövidtávon...
Meine Ehre heisst Treue
A fórumok, közösségi oldalak minél nagyobb hányadának létezését a Kuruc.info-hoz hasonlóan kellene megoldani. Mivel a Kína a saját területén ezzel már nemigen tudna mit kezdeni, így már csak azt kellene megoldani, hogy a hatóság által blokkolt oldalt meg lehessen jeleníteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.