A tavaly első negyedévhez képest több mint egymilliárd euró a visszaesés. Mintegy 74 százalékkal csökkent az Audi üzemi eredménye az idei első negyedévben, mert a cég a tavalyi év azonos időszakához képes lényegesen kevesebb hat- és nyolchengeres motorral szerelt prémium-, illetve luxusautót tudott legyártani, írja az Automotive News Europe portál.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meglepő??? inkább elgondolkodtató =))

telex.hu: „Brutálisan csökkent az Audi nyeresége, az ok meglepő”

Hivatkozva az europe.autonews.com cikkére Audi said a steep drop in its profits and revenue in the first quarter was due to "logistics and supply" headwinds that affected deliveries of its cars with V-6 and V-8 engines.” úgy értesültek, hogy az ok:
„a hiányzó alkatrész a motorok indítógenerátorához használt speciális hajtószíj, amelyet a Vitescótól szerez be az Audi, és 2018 óta használja ezt a megoldást egyes típusaiban.”!
Ez magában sem semmi, de ha hozzávesszük, hogy a legfrissebb hírek szerint: „Vitesco Technologies Group (ETR:VTSC) shareholders have earned a 42% return over the last year”!! =))
Nizsnanszky
Az Audi az egyik legnagyobb gdp növelő.
Most mi lesz?
Ja jön varga, tokás marci és 1 hétig napi szinten sikerekről fog hazudozni, paraván mögé dugva a szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.