20-30 év múlva teljesen hétköznapinak számíthat majd a 3D-ben nyomtatható étel, mások az otthon tenyésztett rovarokban vélik megtalálni a jövő házias fehérjeforrását, mert többek között ez az egyik legkevésbé környezetterhelő állattartás. Vajon az európai gasztronómia részévé válik-e a rovarfogyasztás? Ugyan a Föld elég lenne a rajta élők élelmezéséhez, de az élelmiszer probléma sokkal inkább a meglévő lehetőségek kiaknázatlansága, és az étel egyenlőtlen eloszlása, hiszen például a fejlett országokban rengeteg étel kerül a szemetesbe, miközben a világ másik felén milliók éheznek. Megszólított vendégeink: • Buday Péter mesterszakács • Forgács Attila gasztropszichológus, a Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológiai és Pedagógia Központjának vezetője • Varga Judit, a Felelős Gasztrohősök vezetője VIDEÓ »
A jövő étkezése - hogyan változhatnak meg az étkezési szokásaink?
Forrás:
hetek.blog.hu
Feltöltő: summr
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Kapcsolódó cikkek
Népszerű az Interneten
Itthon
- 2024. April 28., 16:40
"Teljes, totális tévút, helyrehozhatatlan hiba!" – Tombol Vitézy Dávid, aki szerint őrült pazarlás lenne a kínaiakkal építeni reptéri expresszvonatot Ferihegyre
Itthon
- 2024. April 28., 16:20
Kirúgással fenyegetik a dolgozókat, ha tüntetni mernek
Itthon
- 2024. April 28., 14:24
Orbán Viktor ide-oda rohangál Budapesten, és teljes sokkba került: "Ez tarthatatlan"
További ajánlatok
Nagyvilág
- 2024. April 27., 21:23
Ingyen sört kap az, aki elmegy szavazni
Itthon
- 2024. April 27., 20:46
Olcsó parfümök elbűvölő illattal
Itthon
- 2024. April 27., 20:17
3 millió forintért kelt el az ország legismertebb „női napszemüvege”
Új hozzászólás