Ha használt laptopot szeretne venni az ember, először is el kell döntenie mire akarja használni és mekkora az az összeg, amit rá tud szánni. A legfontosabb, amit laptop vásárlás esetén szem előtt kell tartani, az a teljesítmény. Lehet, hogy egy használt laptop jól néz ki, nincs rajt sérülés, de ettől még nem biztos, hogy ez lesz a legjobb választás. Azt a készüléket érdemes választani, amelyiknek nagyobb a teljesítménye. Azon sem árt elgondolkodni, hogy hol érdemes vásárolni? Vehetünk például ismerőstől, de körülnézhetünk az apróhirdetési oldalakon is, ahol nagyon sok használt laptopot kínálnak eladásra. Illetve vásárolhatunk webáruházakban is, vagy esetleg körülnézhetünk számítástechnikai boltokban. Ha magánszemélytől vásárolunk, akkor természetesen le kell mondanunk a garanciáról. Ha üzletben vásárolunk, akár boltban, akár internetes áruházban, akkor van esélyünk olyan üzletet, webáruházat találni, ahol a használt laptopok garanciával megvásárolhatók.

Feltöltő: Patkosanci
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

WF
Javasolt kereskedőtől garanciálisan vásárolni, ha az ember nem számítógép-mágus. Érdamas tisztázni az igényeket előre: monitorméret, CPU, grafikus kártya, RAM - ezt az határozza meg mire kell a gép. Van gamer, prezentációra optimalizált, CAD-programokra optimalizált (workstation), stb. Érdemes befutott márkák (sztem HP, Lenovo, DELL ...) egykor drága prémium gépeit keresni árverős oldalakon - ezek gyakran strapabíróbbak az újabb, de olcsó tömeggépeknél, mechanikailag is jobban vannak összerakva, a teljesítményük meg egykor annyira erős volt, hogy az olcsóbb új gépeket is lenyomják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.