Az internet tele van a Samsung Note 7 spontán kigyulladásairól szóló rémtörténetekkel. A telefon ugyanis képes egyik pillanatról a másikra magától bombává alakulni. A Samsung visszahívta a termékeit, de ez sem segített.

Feltöltő: letoltokozpont.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem veszelyesebb, mint mas telefon... Nekunk ilyenunk van (mar az uj, a visszahivas utani keszulek), es meg csak nem is langyosodik tolteskor...
Nagyon sokat gyartottak belole, es mint minden, nagy peldanyszamban gyartott termekek kozott letezik hibas is.
Es akkor meg Del-Koreaban nem is hallottak a magyar Videoton Color Star nevezetu, nagy peldanyszamban robbanos tv-krol...:o)))
Mindenesetre oriasit buknak rajta, nem tudom, hogy ebbol lesz-e felallas, mert most egy keszulek araert mar a masodikat kapjuk, es amig vartunk a cserekeszulekre, addig mindenkinek ingyen adtak egy Samsung J5-ot, ami egy kozepkategoriaju, 80 000 forint erteku (400 itteni dollarba kerulo) keszulek, amit meg is tarthattunk.
Valahol sajnalom oket, mert a keszulek baromi jo, kivaloan lehet kezelni...De ma este megjott az uzenet, hogy vissza kell vinnunk, mert a gyarto nem vallalja a felelosseget tovabb erte...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.