Augusztus 25-én érkezik mobilra a Windows 10 legújabb frissítése, az alkotói frissítés - viszont úgy tűnik, hogy nem mindenki örülhet, a Microsoft ugyanis úgy döntött hogy több telefon számára ezt a frissítést már nem teszi...

Forrás: into.hu
Feltöltő: vmarci21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kristaal
Észrevettem, hogy a Microsoft Windows Phone telefonom már most elkezdett szarakodni velem. Először is az instagram alig hogy elindítom, kilép. Aztán az egyik hírportál is ezt tette. Most meg áprilistól nem enged üzenetet küldeni, kapni. Azt írja: frissítsem a Facebook meg a Messengert a telomon a Microsoft oldalról. Azt meg azért nem engedi mert csak Windows 10 jó hozzá. A telóra meg Windows 8.1- et tettek. A böngészőn keresztül sem igazán megy az üzenet. Talán a Telekom - nál megoldják. Egy üzlet van városunkban egy telefonguru fiatalemberrel. Majd sorbaállok. Talán meg tudja oldani, hogy újra ugyanúgy működjön, mint az elején. Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.