A BMW 200 millió eurós beruházás-sal fejleszti licspei gyárában a karosszériagyártó és összeszerelő létesítményt. Illetve bővíti a fényezőüzemet. A munkálatok 2018 elejétől várhatóan 2020-ig tartanak majd. A vállalat ezzel is készül a jövőbeni modellgenerációk sorozatgyártására. Kérdés – ha a kartell gyanú beigazolódik – mekkora lesz a kereslet a BMW-k iránt? És a tisztább versenyhelyzet által mérséklődik-e a prémium autók vételára?

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ilyen cikket felesleges a magyar(tisztelet a kivételnek) elé tenni, mert nem német. Legtöbb gázolásos, szabálytalanul és száguldozva közlekedő és mindent és mindenkit összetörő "közlekedők" a magyar utakon, BMW, Mercedes, Audi, Porsche gyártmányokat hajtanak. Mert ha meg is tud vásárolni egyet, a bunkója, máris a maximumon kompenzál. Ő az élet királya. Sukár és a többi...a többi a híradóban a baleseteknél a roncsból kikövetkeztethető.
36
Egyébként, hajrá BMW! A kedvenc márkám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.