A jó kávé titka a készítési időben és az alkalmazott hőmérsékletben rejlik, és ez ugyanígy igaz a csepegtetett kávé esetében is. Alapos kutatás és tesztelés után a holland Technivorm cég létrehozta (neked) azt a kézzel készített minőségi eszközt, amelyik mindkettő feltételt optimálisan hozza. (Ebben a kutatásban most nem vettek részt az "angol tudósok") :)

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.