Befelé is kommunikál a cégvezetés. A győri Audi-gyárban dolgozók szakszervezete rendszeresen kommunikál saját csatornáin, most pedig a hazai cégvezetés is megszólalt a napok óta tartó bértárgyalásokról.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A látszat ismét csak csal

logikus megfejtés a győri Audis kitartásra

Miközben kicsiny hazánkban a szokott módon – fizetésemelés, ajándék vagy csak fenyegetés ellenében – sikerült ártunk és qurmányunknak az egyébként is csak részleges szakszervezeti szájjártatást leszerelni a győri események nagyon mást mutatnak. Az Audisok igencsak biztatóan állnak a sztrájkukkal. A dolog lényegét jól árnyalja a sueddeutsche.de minapi cikke „IG Metall gegen "Billiglöhne" bei Audi in Györ”. Akikm beszámoltak róla, hogy „bayerische IG-Metall-Chef Johann Horn” teljes mellszélességgel kiállt a magyar kollégák mellett.
Biztosak lehetünk benne, hogy tőlük több szolidaritásra számíthatnak a győriek, mint a többi hazai szakszervezettől! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy közvetlen olvasom hívta fel rá a figyelmet, hogy hívjam fel rá a figyelmet: a címben említett látszat itt és most a szakszervezeti hablaty!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok