Újra csökken a magyar gazdaság teljesítménye a fordulat csak 2021 májusára várható. A német cégek az uniós vétó körüli vita rendezést várják. A Magyarországon megtelepedett német cégek számára kiemelkedően fontos, hogy a magyar gazdasági környezet kiszámítható és tervezhető legyen – mondta Sávos András Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK ) elnöke a szervezet online konferenciáján

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az fiskális ösztönzésrül,

ha már Mityuka felemlítette és belegondulás, mi a valóság a derék pénzügyérünk mondókájában

Sajtóbeszámolók szerint érdekes pourparlers-re került sor egy online konferenciáján Sávos András Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK ) elnöke és a magyar nem-köztársaság pénzügyminiszere között. A dolog – ráadásul kifejezetten szakmai volt – erősen hajazott a Varga BBC interjúra.
Ennek során Mityuka arról is értekezett, hogy „szükség van fiskális ösztönzésre, vagyis az állami költekezésre”!
A félmondat a „milyen vállalkozásokat segítő gazdasági intézkedésekre készül a jelenlegi helyzetben?” kérdésre, pontosabban annak megkerülése kapcsán született.
Nos egyébként igaz megjegyzésnek kicsiny hazánkban fura mellékíze van, különös tekintettel az igencsak nagyvonalú állami költekezések szokására. Ami pedig a vállalkozásokat illeti azok közül valami véletlen folytán csak a haveriaknak jut az ösztönzésből, de az töm focira, egyhátakra és persze a határon túliakra (egy erdélyi barátoméknak a cége itt is ott is működik, kinn a többszörösét kapja támogatásként a magyar államtól!!) esik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.