Legalábbis reggel jó pár applikáció nem akart normálisan működni. Vagy el sem indultak vagy folyamatosan lefagytak – írja a 24.hu.

Figyelem! Összeomlik az Android applikációk jó részeFotó: Pixabay.com

Több felhasználó is jelezte a hibát, eleinte Twitteren és Redditen. De sokan nem tudták használni a Gmail, Amazon, TikTok, Instagram, Tumblr alkalmazásokat és a Google keresőt sem – számolt be a 24.hu.

Ezután a Google szóvivője közölte, hogy az Android System WebView nevű szolgáltatása okozta a problémát.

Azóta elérhető a frissítés, ami javítja a hibát,

melynek telepítéséhez nyissuk meg a Google Play áruházat, majd keressünk rá az Android System WebView-ra. Utána ha minden igaz, már nem szabad, hogy komplikációk merüljenek fel az appok futtatásakor. Ha a Google Play áruházat se sikerülne megnyitni, akkor a telefon beállításai közt keressük az alkalmazások menüpontot, és próbáljunk onnan frissíteni. Több felhasználó jelezte azt is a fórumokon, hogy náluk a Chrome böngésző frissítése oldotta meg a gondot.

- írja a 24.hu cikke.

Forrás: 24.hu, engadget.hu

Címlapkép: Pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
Végre valami jó hír . Ez a találmány egy igen nagy xar ,el kell mondanunk .Egy végletekig lebútitott linux alá írt überxarok gyüjteménye amit hatalmas pénzekért erre szándékosan fejlesztett extraübertörékeny és gyorsan avuló xar mobiltelefonokat rásóznak a sok ökör userekre , felesleges funkciókkal és kémkedésre alkalmas funkciókkal teletűzdelve ! :-(((((((((((((((((( Pontenciális áldozat az aki megvásárolja . Nyomkövetőt hord magánál !!! Ha valaki rosszkor van rossz helyen akár bajba is kerülhet úgy hogy nem csinált semmit mert még azt is megmondják mikor hol xartál . Ritkább esetekben tisztázhat is persze . Én magam részéről rühellem !!! 1 nagy átláthatatlan káoszos xar úgy ahogy van !
Pokróc
És mára már nem is vagy ember ha nincsen 1 ilyen xarod ,mert mindenki VIP -nak érzi magát . :-(((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.