Az infláció 14 hónap csökkenés után újra emelkedett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"alacsony szinten stabilizálódott inflációról" Tudod mit jelent ez küszaszemű vadbarom? azt, hogy FOLYAMATOSAN, STABILAN NŐ! Ez az amit a gazdasági mutatókban nem sikerül hozni. Ne add már el a szart pralinénak! Kicsire nem adunk, a nagyra meg már minek... Szépen érnek az orbáni gazdaságpolitika gyümölcsei.
Eladott Ország
Először legalább előzzük vissza Romániát! Mert csak azután érhetük utol Ausztriát. Te kretén, amikor 1.5 év alatt 50-100%-al drágultak a dolgok, sok minden már olcsobb a hanyatló nyugaton, magyarok átjárnak Szlovákiába, Romániába vásárolni akkor inkább húzd meg magad és kussolj te idióta narancsos bohóc.
Minden diktátor körül kikopnak (ill. kiesnek az ablakon) a szekemberek, fokozatosan kontraszelektált, szervilis barmokra cserélődnek, akik egyrészt nem veszélyeztetik a Kedves Vezető trónját, másrészt folymatosan fényezik, amíg - még ha valaha többre érdemes politikusként indult is a karrierje- már ő is el nem hiszi önnön tévedhetetlenségét és államfői nagyságát. Innen nincs visszaút, öngerjesztő folyamat. Egy dolog biztos amikor ez a kreténfejű idióta Rómeó valami biztató dolgot jósol a gazdaságról, pont az ellenkezője fog bekövetkezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.