Kulcsfontosságú négy év következik a klímavédelem szempontjából, most kell megalapozni a globális felmelegedés mértékének megzabolázását célzó kibocsátás-csökkentést. A kampányban mégsem esik sok szó erről. A kormány úgy tűnik, ül a kétségbe vonható babérjain, és fontosabbnak tartja a rezsicsökkentést, az ellenzék pedig ugyan komolyabban beleállna a klímaharcba, és sokat is ígér, de hogy pontosan hogyan tervezik majd ezt megvalósítani, arról kevés szó esik..

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár egy szalmai anyag is lehetne

zhvg.hu: „Klímaváltozás a kampányban: az ellenzék legalább ígér valamit”

A derék HVG ma reggeli vezető írása elsőre félrevezető. Hisz az ember hajlamos a kampány klímájára gondolni. Ennek oka az emberekben meglévő a békességre való törekvés, vagy legalább remény. Apropó béke, leporoltam a béke-menetek kapcsán már elsütött poénomat, az Orbánt elöntő ádáz béke-vágy duma kapcsán: Volt egyszer egy béke-tábor az ő béke-harcával! =))
Nos a cikk tényleg a klímavédelemmel foglalkozik. Elég sajátos módon, így pár nappal a választások előtt fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy: „az ellenzék ugyan komolyabban beleállna a klímaharcba, és sokat is ígér, de hogy pontosan hogyan tervezik majd ezt megvalósítani, arról kevés szó esik..”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.