Nem lehet nem észrevenni, hogy az Európai Bizottság komolyan aggódik a magyar társadalom és gazdaság állapotáért. Ez derül ki legalábbis a minap kiadott Országjelentésből és az ahhoz kapcsolódó országspecifikus ajánlásokból. A bizottság arra hívja fel a figyelmet, hogy gyenge a magyar gazdaság versenyképessége, Magyarországé a legrosszabbul teljesítő oktatási és egészségügyi rendszer: magyarok halnak meg a leggyakrabban ellátatlanság miatt, és az iskolából kikerülő magyar gyerekek teljesítenek a leggyengébben uniós összehasonlításban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nem a kép sötét

hanem a rögvalóság, no meg Őfenesége

Mottó:
„A tükör a legőszintébb barátod: mindig az arcodba dörgöli a valóságot.”

„Nem lehet nem észrevenni, hogy az Európai Bizottság komolyan aggódik a magyar társadalom és gazdaság állapotáért. Ez derül ki legalábbis a minap kiadott Országjelentésből és az ahhoz kapcsolódó országspecifikus ajánlásokból. A bizottság arra hívja fel a figyelmet, hogy gyenge a magyar gazdaság versenyképessége, Magyarországé a legrosszabbul teljesítő oktatási és egészségügyi rendszer: magyarok halnak meg a leggyakrabban ellátatlanság miatt, és az iskolából kikerülő magyar gyerekek teljesítenek a leggyengébben uniós összehasonlításban.” – ezzel kezdődik a nepszava.hu „Sötét a kép” című cikke.
Majd a dikytatás: „Erről szólnak az országspecifikus ajánlások, amelyeket ha megvalósítana a magyar kormány, lenne esélyük a magyaroknak Európában. Sőt még pénzt is adnának, ha végre leszoknánk a lopásról. Mert nemcsak a kormány, de fél ország egyfajta magyar virtusnak tekinti az uniós pénzek ellopását. Nálunk ez a norma. Ám amíg egy gazdaság a lopásra és a járadékvadászatra épül, a büdös életben nem lesz versenyképes. Egy ilyen országban nem lesz jólét, nem lesznek kiművelt, egészséges emberek – lesz helyette leszakadás és egypártrendszer. Brüsszel legalább (még) aggódik a magyarokért, a jövőnkért.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy felettébb bölcs tanács

pár perce írt püffügésemre kaptam

Az Európai Bizottság minap kiadott Országjelentése és az ahhoz kapcsolódó országspecifikus ajánlások kapcsán emlegettem a tükörrel kapcsolatos mondásokat. Erre reagált az egyik olvasóm:
„A manoság divatos szelfi csak az oldalakat cseréli meg a tükörhöz képest, de nem változtat a lényegen! =))”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.