Az autós kiegészítők ragyogó megjelenést kölcsönöznek a járművének, és így sokkal vonzóbbnak tűnnek, mint nélkülük. Kettő: hasonlóképpen segítenek a járművének a kilométerekből származó árnyékolásában. Például, ha kap autó üléshuzatokat, akkor árnyékolja az üléseket a naptól és a test kopásától.Az autó tartozékok egyik kiváló előnye – a segítség az autó stílusának emelésében. Használhat néhány kifejezett tartozékot, mint például egy autós pörgettyű, fa díszlécek a műszerfalon, ködlámpa szempillák, és így tovább, hogy jót tegyen az autójával.

A belső tisztítása:

Az autónak belül is makulátlannak kell lennie, ahogyan kívülről is. Az autóban lévő összes tartozékot rendbe kell tennie, hogy azok még vonzóbbnak tűnjenek.

Az autó tartozékok jelentősége

A kép innen származik www.autodoc.hu

Nagyszerű társulást foglal magában:

• Torpedó vezérlés

• Az üvegtartó tisztán tartása

• Az ülések rögzítése

• Használjon hulladéktárolót

• Használjon légfrissítőt

Autó külső tisztító tartozékok:

Következnek a tartozékok, amelyek értékesek lehetnek a tisztításhoz.

Légmosó:

A legjobb jégsikálók a törékeny, sima kefével ellátott műanyag jégsikálók. Ha a kefe használata közben nem vigyáz, az károsíthatja a jármű felületét és festékét. A műanyag jégmosó nem befolyásolja járművét, mint egy rögtönzött légmosó.

Mikroszálas kendő:

A mikroszálas törölköző talán az alapvető eszköz, amelyet az autóápolási szakértők használnak. A jármű otthoni tisztításához ez az a fajta munka, amely nélkül is elboldogul. Nagyszerű a belső finomságok hoz, üvegtisztításhoz vagy minden esetben abszolút tisztításhoz.

Szarvasbőr:

Szárítsa meg járművét hatékonyan tisztítószerrel. Bár száraznak tűnhet brutális nak, a nedvesítés visszaállítja érzékeny minőségét.

Törlőkendők:

Az autómosó anyag a legmegszokottabb tisztítóeszköz, és a járművéhez ugyanúgy használhatja, mint a házban lévő bármely tisztítási fejlesztéshez. A törülközők tökéletesen alkalmasak a víz és a tisztítószer tárolására, így nem kell kidobni őket, azonban néhányszor újra felhasználhatók. Nem tudnak karcolni.

Tisztító Kefék:

A jármű teljes lemosása során nagyon okos dolog, ha kézzel, kesztyűvel és nem kefével mossa le a járművet.

Magasnyomású mosó:

Használja a törzs mosót a jármű mosására a tisztítószer felhordással (általában a kifolyócső csúcsán). Hagyja a kombinációt a járművön 3-5 percig. Használjon járműkefét a szennyeződés vagy a szennyeződés eltávolításához.

Állatriasztó:

Hihetetlenül nagy erősségű védelmet ad a rágcsálók és különböző lények ellen, biztosítva, hogy mindenáron elkerüljük őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.