Búcsú a készpénztől: a bankkártyás fizetések értéke 2022-ben megelőzte a készpénzfelvételeket, a digitális pénz pedig egyre nagyobb teret hódít - áll az MNB legfrissebb jelentésében. Mi lesz így a készpénzzel? | FinTechRadar.

Forrás: FinTechRadar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
A bankkártya kényelmes, de csalni is azzal lehet!
Juhász István
Nanáááá... A bankkártya akkor él, ha van mögötte BANKSZÁMLA. Tehát költsége van a bankszámlának is, a bankkártyának is van dija. Hó végi elszámoláskor megkapom a vásárlásonkénti SMS dijakat. Ugyani s szükséges bizonyos- szerződéssel megtámasztott pl ". Direkt " szolgáltatás. Én felveszek havi 1 alkalommal kp.- t, és lehetőleg azzal fizetek vásárlások alkalmával. A bankszámláról meg levonogatják / incasso / a kötelező dolgokat. Iga viszonylag kicsi az elszámolások alkalmával kapott SMS- dij összege. Ha minden vásárlásomal kártyával rendezném, az részemre havonta már komolyan érzékelhető módon jelentene + költséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.