Mostantól Facebook-fiók nélkül is használhatjuk a chatalkalmazást.

Az EU új jogszabályához igazodva a Meta mostantól lehetővé teszi, hogy Facebook-fiók nélkül is használhassuk a chatalkalmazást – írja a raketa.hu. A cikk szerint a felhasználók hamarosan üzenetet kapnak majd a Messengerbe belépve, és dönteniük kell, hogy továbbra is a Facebook-fiókjukkal akarják-e használni az alkalmazást, vagy különálló fiókot regisztrálnak.

Hoppá! Hatalmas változás jön a Messengeren

Illusztráció   Fotó: pixabay

Ha az utóbbi mellett döntenek, akkor meg kell adniuk a teljes nevüket, a születési dátumukat valamint a nemüket, ezután pedig e-mail címmel vagy telefonszámmal tudnak új Messenger-fiókot regisztrálni. A különálló Messenger-fiókkal azonban bizonyos funkciókról le kell mondanunk, így például nem fogjuk látni a Facebook-fiókunk használatával korábban folytatott beszélgetéseket, nem lesz elérhető a Facebookos ismerőseink listája, és nem lesz hozzáférésünk a közösségi chatekhez.

Ha mégis úgy döntünk, hogy inkább a Facebook-fiókunkkal szeretnénk használni a chatalkalmazást, bármikor visszaléphetünk.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Nahát, hogy hol tart már a tudomány? A friss híreket meg postagalamb hordja gyalog, ólomcsizmában. Hónapok óta elérhető a messenger asztali alkalmazása, amihez még a böngészőt sem kell megnyitni. Működött is eddig, de most azt kéri, hogy a mobiltelefonon nyissam meg a messengert. Kérdem én, mit tegyen az a boomer, akinek a telefonja nem alkalmas internet elérésre? Menjen a sarokba duzzogni?
Se ebbe az asztali alkalmazásba, de még a böngészőben megnyitott messengerbe sem enged belépni mobiltelefonos alkalmazás nélkül, csakis a facebook-on belül.
Észbontó, nem? Vagy csak gyerekbetegség, és már a legnagyobb IT mágusok dolgoznak a probléma elhárításán?
Sakk Matt
@Giovanni Alba: Rengeteg alternatíva van, nem kell Messengert használni :) Négy éve dobtam a kukába a Facebookot, mert a faxom tele lett azzal, hogy 90%-ban reklám és politika volt a falamon. Hogy a napi több száz "cuki fotót" ne is említsem. Amire készült - kapcsolattartás -, arra a legritkábban használják ma már az emberek. Így a Messenger is ment a levesbe.
Van más...
Giovanni Alba
@Sakk Matt: ma, 12:27
Azon kevesek közé tartozom, akik az arcoskönyvet tényleg kapcsolattartásra használják. Rokonok, távoli ismerősök, iskolatársak, valamint itt értesülhetek a legkönnyebben, legegyszerűbben a közvetlen lakókörnyezetem eseményeiről is. Ez van, az iwiw megszűnését is kelletlenkedve fogadtam. Bizonyos értelemben maradi vagyok. Ami jó és bevált, azon nem kell(ene) változtatni.
csak húgy...
Szijjártó számháborúzik a mások által megtermelt és az országból kivitt cuccokkal, pénzel, hogy fönntartsa a látszatot, aminek az idiótáikon kívül nem örül senki mert nincs is minek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.