A sikertelen műszaki vizsga leggyakoribb okai, praktikus tanácsok a hibák elkerülésére, és lépések a sikeres vizsgához való felkészüléshez. A sikertelen műszaki vizsga elkerülésének kulcsa a felkészülésben rejlik, különös tekintettel a gyakori hibák ismeretében. A műszaki vizsga során a járművek többféle problémával bukhatnak meg, melyek között vannak könnyen orvosolható kisebb hibák, de előfordulnak komoly vagy akár veszélyes hiányosságok is, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek. Ismerjük meg tehát a leggyakrabban előforduló problémákat.

Feltöltő: berkalkulator
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a leggyakoribb ok a geciség, amit a jogalkotók e téren megalkottak...a kocsi menetbiztonságát 4 dolog biztosítja...
futómű,fék,kormánymű, és a kasztni merevítése...de nem engednek át pl ,ha ég a motorjelző...holott bármi piszlicsáré dologért kigyullad...kilukadt a doblemez a keréknél.../ marha veszélyes../..és sorolhatnám végtelenségig...ergo, ez az egész a pénzről szól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.