Bár kifejlesztőik nem kifejezetten csípik egymást, a legújabb Ubuntu Linux olyan a Windowsnak, mint egy ezermester szomszéd, aki segít a bajban, és még pénzt sem kér érte. Bár vannak gyengéi, készítői a tavaly év végén megjelent előző verzió óta nagy lépést tettek a tökéletesítés felé.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: tapir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Mit tesz a szar?: "há nem vagyok egy Pöcözseni, de sztem minél több szar van a gépeden annál szarabb lesz..." :)
antalaszka
Ez igy van. Ha felrakom az Ubuntut, mert mint irjak, jol johet egy esetleges Win-osszeomlas eseten, ami, ugye, nagy baromsag - szoval leterhelem a gepem, valojaban nem is tudom majd mire hasznalni... Igaz, szep es okos joszag, de minek? Kb. ugy vagyok vele mint a Firefoxal. Hasznalom, mert a legjobb, de azert az IE is jol ha van, meg talan nem artana az Operat is melle... A baj hogy nem tudok leallni a kulonbozo "ujdonsagok" probalgatasaival s majdnem mindig vegul, leegek egyutt a gepemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.