"Nem kellene gúnyolódni, kicsi rigó, mert áthúzlak a vonalon. A rozsdás vizet ráengedtétek az autómra, tiszta rozsda lett a kereke, a felni résén befolyt a víz. Egy *** autó *** felnijére engedtetek vizet! Ez egy tiszta autó, amin egy szem por sincs, össze kell b***ni?" – hergelte magát tovább a telefonáló, aki felvetette azt is, hogy a tűzoltó valószínűleg egy sz*ros Zsigulival jár, azért nem érdekli, mit saraznak össze. "Ilyen trehány alaknak mint te, reggel nem kellene felkelni, kiskomám! "

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tcat
Mondjuk ez a mondat sok mindent elárul arról, mennyire nem kicsit el van szállva a fószer: "... de az én autómnak a felnije is drágább, mint sok autó a környéken. ..."

Ó, hát hogyne, egy kombi BMW-én, egész biztosan :D Meg ha annyi a felesleges a zseton tessék magyar rendszámot tenni rá és itt fizetni. Bár legalább volt némi önkritikája.
dr. prédikátor
Ez egy beképzelt hülye majom!Még akkor is ha bocsánatot kért.!Mi a f....szt veri a nyálát,ha szüksége lenne a tüzoltókra akkor is ilyen stilusban kérne segitséget???Remélema környékbeliek összegányolják az autóját!!!!
Vera1944
Na nekem van egy ilyen "félig" szomszédom, naponta 2x mossa a rozsdaboglyát, simogatja, kenegeti, ha valaki rá mer nézni az autójára, az már fel is törte és kárt okozott neki.
Abba megy tönkre az autó, hogy állandóan mossa, persze felesége nincs, mert inkább azt kellene simogssa.Mindjárt megnyugodna.
gondolkodo
Engem az érdekelne, ki beszlte rá, hogy bocsánatot kérjen! - mert magától nem volt annyi esze, azt feltételezem!
cinti
tényleg ez egy BMW-s,, jaj bocsánatot is kért! akkor - kérek elnézést tőle, van ilyen sok pénz , kevés....DDD- az a sárga..nyavalya...
Hókuszpók
A pénzével hivalkodó, a másik embert lenéző bunkó............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.