Zalaegerszegen majd Vasváron folytatódott csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök országjárása az EP-választási kampányban.

A Fidesz elnöke Zalaegerszegen megbeszélést folytatott Balaicz Zoltán polgármesterrel, majd a helyi választópolgárokkal találkozott.

Orbán Viktor lelkébe vágott: "látni akarjuk felnőni gyerekeinket, unokáinkat..."

A választás tétjéről, a háború vagy béke kérdéséről elmondta: Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata.

Mi azonban látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én

– fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök ezután Vasvárra utazott, ahol a városházán Tóth Balázs polgármesterrel és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselővel tárgyalt, majd a vasvári polgárokkal találkozott.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tudjuk Putyin barátod támogatásához kéred a segítségüket! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ftomi
Szóval, most sincs másról szó, minthogy hülyének nézi a Magyarok többségét!

Már '89-óta teszi ezt!
vitriol
Gyalázatos ez a kormány, a magyar történelem hazaárulói!
balos
@vitriol: Nem az utolsók!Van másik,éppen hatalomra éhezik!Ezt fosta a fideSS nekünk!Mert a folytatásra esküdtek,erre találtak 1 új jelöltet!
Béla333
""látni akarjuk felnőni gyerekeinket, unokáinkat..."

Pontosan így van! Ezért kell benneteket maffiózókat elzargatni, mert ha maradtok, a gyerekeink, unokáink elvándorolnak ebből az országból!
Havanagi
Ez az ember egyre förtelmesebb.Amit művel ,hogy hatalomba maradjon,kész tragikomédia.Hazudik!Hazudik! Hazudik!Eteti a sok hülyét és ezek be is veszik.Ettől minden normális embernek menekülni kell,nemhogy rá szavazni!Remélem többen fognak igy tenni és megroppan az egyeduralma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.