A harcoló-gyilkoló vikingek és az iskolai vérengző fiatalok voltak a példaképei.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nem értem az édesanyát sem. Ha a fia már kilőtt az ablakon, tudta, milyen agressziv, hiszen a nagymamát elverte, akkor miért nem kért segitséget és vetette el a pisztolyt, szólt volna ott, ahova lőgyakorlatra járt......én minden követ megmozgattam volna, hogy segitségére legyek a fiamnak.
safi
@nyanya001: az anya mindig elfogult a saját gyerekével. (jó értelemben). Most azt mondja, hogy szerinte nem követte volna el (a szakember szerint igen), de szerintem titkon fellélegzett.
nyanya001
safi: persze, hisszen én is anya vagyok, de ha a gyermekemről lenne szó, biztosan segitséget kérnék nem engedném, hogy a dolgok elfajuljanak.
kramermoni
Biztos,hogy komoly pszichés beteg, mint már kiderült, term.az anya védi, hisz ilyenek vagyunk mi szülők, de nézzük a "jó" oldalát megakadályoztak egy vérengzést a bejelentők, és lehet ,sőt bizonyosan jobb lesz ha elrendelik a gyógykezelését, bár ilyen személyiségzavarral meggyógyulni nem lehet,max szintentartható egy viszonylag norm. állapot . Jó hosszútávu th. talán segit.
safi
@kramermoni: Én is úgy gondolom, hogy ez az ügy a lehető legjobban alakult.
SELIG
"Bócz Endre kriminológus, volt fővárosi főügyész ezzel kapcsolatban elmondta, hogy valószínűleg nehéz lesz felelősségre vonni"

Szerintem meg itt a következő baj, mert ilyet nem is szabadna nyilatkozni ilyen magas rangú jogásznak. Már előre elrendezi a jövőt. Más országokban az ilyen deviánsokat örökre diliházba dugják és soha nem engedik ki. Mert már fenyeget is, hogy egyszer kijön. Ki kell sütni az agyát az ilyennek.

Az anyjának is nagy a felelőssége, mert azért hiába anya, az ilyen viselkedésre keresett volna inkább segítséggel megoldást.
Jól csinálták a csoporttársai, barátai.

Az meg felháborító, hogy ezek a "lövész klub"-ok tele vannak hülyékkel és senki sem ellenőrzi őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.