Labilis idegzetű fiú, de sosem vetemedett volna tömeggyilkosságra - állítja a 22 éves egyetemista, S. Ábel édesanyja. Az asszony a Borsnak őszintén beszélt fia betegségéről és saját kétségeiről.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Szerencsétlen szülők. Borzasztó helyzet.
zolcsi85
Vissza kéne fizettetni a szülőkkel azt, hogy a drágalatos ámokfutó kisfiuk államilag támogatott képzésben tanult. Fizessék meg az összes félév tandíját. Ugyanígy a pécsi lövöldözővel is. Miért vesznek fel ilyen hallgatókat, akik ölni akarnak?? Én is még jelenleg főiskolai hallgató vagyok, de a felvételikor nem értem el pár pont híján az államilag támogatott képzés pontszámát, és sajnos pótfelvételivel bejutottam költségtérítéses képzésre, és mai napig fizetős hallgató vagyok. A rendes embereket nem veszik fel államilag támogatott képzésre, csak az ilyen elmebetegeket, meg a szociálisan hátrányos helyzetűeket. Ez nem fer.
safi
@zolcsi85: "A rendes embereket nem veszik fel államilag támogatott képzésre".

- pont híján.... a rendes nem az okos szinonimája. Nem kell mindenkinek diplomát szerezni. Nekem jobban fáj azoknak a diplomáját fizetni, akik elmennek külföldre, vagy éppen minden évet kétszer járnak, mint ezé a két elmeroggyanté, akik lehet, hogy nem így indultak anno.
bigyibogyo
@zolcsi85: Át is lehet jelentkezni támogatottra. Remélem kommunikáció szakos vagy :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.