Beépült Benkő György a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg soraiba, titkos hangfelvételeket készített. Éppen Ecsődi László (MSZP) országgyűlési képviselő ellen terveztek bombamerényletet, amikor a terrorcsoport bizalmába férkőzött Benkő besétált a nyomozókhoz, és letett egy CD-t az asztalukra. A CD perdöntő bizonyíték lett arra, hogy a terrorcsoport tagjai milyen bűncselekményeket követtek el, és éppen mit terveznek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
Nah, ez _hazafias_ tett volt. Lefülelni terroristákat. Meglepődnék ha a Jobbikra szavazna
vinetu85
@bigyibogyo: Az az ember aki jobban megél a tisztességtelenségből mint a tisztességes munkából miért akarna a Jobbikra szavazni? - elgondolkodtál már ezen?
wounton
És még büszke is rá? Vajon mennyit kaphatott?
Zsoel
@wounton: És vajon mit kap majd a Magyarok Nyilai szimpatizánsaitól, ha megtalálják?
furfang
Valahogy nekem hamis ez a nagy nyíltság, az arcát vállalva, és terítve a nyilvánosság előtt a beköpést! Vagy ő hamis, vagy a Magyarok nyilai, vagy mindkettő.
vinetu85
@furfang: "Benkő besétált a nyomozókhoz, és letett egy CD-t az asztalukra. "
Állítása szerint mobil telefonnal rögzítette a felvételt, de mégis CD-t tett az asztalra?
Ez esetben nemszámít az, hogy mennyire eredeti a felvétel? Egy másolt CD-ről ez hogy állapítható meg?
Vagy ezt is úgy csinálták mint azt az ominózus "robbantást"?... mint ami után a belügyminiszter nem győzött magyarázkodni?
csikknorisz
A rendorseg nem kozol semmit, mert a nyomozas igy meg ugy, titkos minden. A ''koronatanu'' meg a bulvarmediaban paradezik a ''legfobb bizonyitekkal''? Eleg fura, nem?
vinetu85
El kell valahogy hitetni az emberekkel, hogy az általa hazudott bizonyiték igaz. Vagy nem? ...
Különben sosem fogját tudni valódi vádak alapján ráhúzni a vádlottakra a vizes lepedőt.
csikknorisz
@vinetu85: Lehet, hogy a tavalyi videos blamazs utan mar nem mertek a sajtonyilvanossag elott bevallalni, inkabb atpasszoltak egy ker. tevenek suttyomban, aztan ha kiderul, hogy kamu, ok viszik el a balhet.
wounton
Lehet őt is júttyubról töltötték le?
csikknorisz
@wounton: Arrol nem szol a fama, hogy a retekklub hogy jutott el ehhez a fickohoz. Hozzajuk is besetalt a felvetelekkel, vagy valaki kiszivarogtatta ''veletlenul'' a felvetelek letezeset, meg a nevet?
qxy
Szerintem ezt a Gyurit, a napokban,súlyos baleset fogja érni.Ha ez igaz jobb ha menekülés közben saját magát tarkón lövi. Mert ezt simán nem ússza meg.
kiscserkész
Tanultak a Dávidi ügyből hogy hogyan kel CD-s bizonyítékot kreálni.
bigyibogyo
@vinetu85: Miért mit dolgozik? Én nem ismerem és a cikkben sem volt leírva. De neked ismerősöd. Vagy csak rágalmazod?

De nagyon szépen kijön a Jobbikosok kettős mércéje. Ha Jobbikhoz köthető terrorista csoportot fülelnek le akkor azzal van baj aki segít a rendőrségnek.
Köszönöm csak ezt akartam látni :)

Lényeg, hoyg a hazaárulók rács mögött, a hazafi meg reméljük kap valami jutalmat!
bigyibogyo
@benhur: Ilyeneket tanultál a MASZAd-tól?
Nemezis
Ez mekkora kamu! Ezt bárki is komolyan veszi? Akkor meg is érdemli. Épeszü ember ilyet nem vállalna be a nagy nyilvánosság előtt. Az igazi besugók amugy mindig a háttérben maradnak. Ez csak egy médiabohóc. Szánalmas
kiscserkész
@Nemezis: Csak bekóstolásnak szánták. Hogy el lehet e adni vagy nem. Mert már valamit azért nagyon kellene lépni az ügybe egyre többen, feszegetik. Emlékez a cigány gyilokságokra. Körbe kóstoltak, aztán kreáltak, majd megtorpantak.
barew7
Csak azt nem értem, hogy miért csak most döbbent rá a tégla úr, hogy ő tulajdonképpen be van épülve, és miért várt hónapokig az audiótrükkjének közzétételével?!
vinetu85
@bigyibogyo: Jól jövedelmez neked a sötét lovagot játszani?
Mennyi fizetést kapsz érte?
De elnézést kérek tőled, ha ez nálad születési rendellenesség.
bigyibogyo
@vinetu85: Úgy érted olyan vagyok mint a Batman? Köszönöm :)
Bűnözőkkel az igazságért harcolni. Hm. Eddig nem is így tekintettem magamra. Inkább úgy, hogy pár nagy dumás nem vezetett meg demagóg szónoklatokkal, de sötét lovag is jó. Majd megkérem Bogyóbogyót, hogy írják a nevem mögé :)
kacsa0707
Nem pártolom őket, mert elítélem amit a pesti utcákon kavartak, de nem vagyok biztos, hogy nem e az ötvenes évek jól bevált "igazságszolgáltatása " ténykedik. Valószínű az igazság ötven vagy hetven év után kiderül, mert valószínűleg titkosítják a peranyagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.