A Jobbik célja, hogy szétaprózza a nemzeti oldalt, és ne legyen a Fidesznek kétharmada - véli Makovecz Imre. Az építész irodája a magyar adórendszernek köszönhetően a napokban tönkrement, ezzel egyidejűleg díszdoktorrá avatták a római La Sapienza egyetemen.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
Jó ember a maga módján. Az a baj hogy a fidesz Makoveczet is megszédítette. Éppen az a baj, hogy egy párt 2/3ados többséget akar. Ez egy demokratikus államban nem lehetne lehetséges, de mivel Magyarország nem tartozik a demokratikus országok közé így nem csoda, hogy vannak ilyen megszállottak. Mindegyik jelenlegi parlamenti párt bizonyított, hogy csak csődbe tudja vinni az országot. Itt az idő, hogy más pártok is kibontakozhassanak. Köztük a Jobbik. Az se lenne baj ha az MSZP helyett a Munkáspárt lenne mint baloldali párt.
g1983
Amúgy a Fideszre visszatérve nincs Orbánban annyi hogy kiáljon egy tv-s vitára. Majd megint összeszedet néhány fociörültet azt március 15.-ei ünnepségből megint Fesztivált csináltat mint idáig tette, csak mindig sikerült valamelyik magyar pártra kennie.
gondolkodo
@csutak: "Nem kellene az adórendszerre fogni a hozzá nem értést!" Személyes ismeretség nélkül is feltételezhető Makoveczről, hogy ismeri tudása határait és ezért fizeti a könyvelőjét!

@profon: Makovecz az építész volt. Ő volt az építő is? Mert ha nem, az Általa előírt minőségű anyagot nem Ő spórolta ki az épületből!
furfang
@marlin: Makovecz a magyar kultúra doyenje. Téged minősít a véleményed. Nem ismerem a munkásságod, de a véleményeidből kiindulva el tudom képzelni hogy életműved a szoclib elkötelezettségen és szekértoláson kívül - kivétel, ha gyerekeket neveltél - túl sok érdemlegeset nem foglal magába.
Don Quijote
Imre Bátyó! Akinek öt gyereke van, meg a szemedbe néz beszélgetés közben , az már elég indok hogy kormányzó legyen???Nanemáááá!!! Mert ezen kívül mást nem is tud!! bizonyította az elmúlt 8 évben mennyit dolgozott a parlamentben.
csutak
@bigyibogyo: & @gondolkodo: Egy valóban jó könyvelő kell az embernek!
Nekem volt szerencsém egyhez anno, aki az én melómhoz ugyan nem értett, de a sajátjához kiválóan! Azaz, nem csak a jogszabályi hátteret ismerte, hanem szakmai életkora révén volt ismeretségi köre, ami által el tudtam kerülni a link, megbízhatatlan cégeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.