A budapesti olimpia a magyar közélet állatorvosi lova. 2002-ben az MSZP söpörte le a Fidesz tervét, idén a MOB söpörte le a törvénytervezetet. Ma azonban a budapesti közgyűlés valamennyi frakciója támogatta a 2020-as olimpiát előkészítő városfejlesztési tervezetet, és síkra szálltak a törvény mellett. A hazai olimpia 3800 milliárd forintot emésztene fel. De ha nem lesz olimpia, akkor is több ezer milliárd forintot kell költeni az infrastruktúrára

Forrás: ingatlan.net
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ez egy olyan kicseszettul nonszensz otlet, hogy kar is foglalkozni vele. Allatorvosi lo? Inkabb elmeorvosi vizsgalat kellene azoknak, akik kitalaltak.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Akkor Orbánnak már lehet is időpontot kérni Graz-ba.
luciferi
A Demjánéknak és köreiknek, (fütyesz körök) jól jönne, iszonyat nagyot tudnának kaszálni.
Dr.luigilongo60
@kevijeni: Természetesen, velünk meg kifizettetnék.
luciferi
@luigilongo60: nekem már nincs annyi hátra. A fim meg egyetem után, de lehet, hogy már közben elvitorlázik innen. Van már több ajánlata. Úgyhogy kenjék a hajukra a hülye ötleteiket.
csikknorisz
''Ma a Fővárosi Közgyűlés valamennyi frakciója támogatta a 2020-as budapesti olimpiai pályázat előkészítéséről szóló döntést.'' Okes. Ha Bp. meg akarja csinalni, csinalja. Gazdalkodja ki az onkormanyzat a keretebol. Menni fog? Lofaszt. Az egesz orszagnak kenyeren es vizen kellene elni hozza evekig, hogy megvalositsuk a BOM almait. Egy kis orszagnak, ahol csak a nepesseg 1/3-a fizet adot. Nezzenek mar korul, nem is kell messzire nezni: Athen, 2004, hurra, holiday, olimpia. 2010: Gorogorszag gazdasaganak kampec. Kifele kene maszni a pocegodorbol, nem pedig olomsulyokat kotni magunkra, hogy meg veletlenul se jussunk ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.