Az elhamarkodott törvények sámfára húzása alacarte Fidesz

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
Az ügyeskedés világbajnokai.Vigyázat kedves közönség, nehogy elszédűljenek, inkább csukják be szemüket és ne kérdezősködjenek.
inkvi
Ki ez az újabb blogista? Nincs hol eladni a hülyeséget? Itt sem sok vevő van rá! Gratulálok a próbálkozáshoz!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Már megint másokat minősítesz és hülyézel, a napokban meg valami összefogásról oktatgattál itt Teréz anya stílusban.
Szoktál tükörbe nézni?
inkvi
@luigilongo60: A blogozás hülyeség! Nem a blogistát minősítettem, hanem a jelenséget! Egyetlen igazi blog létezik; de tudod ...
inkvi
@luigilongo60: A szellemi nívót próbáld felvenni, mert van Neked is, ha nem rejted el!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Mégegyszer megkérlek tisztelettel, ne oktatgass légy szíves, szálj le a magas lóról és vegyél egy kicsit vissza a lendületből, mert kisodródsz és nagy lesz a pofáraesés.
inkvi
@luigilongo60: Nem oktatgatlak! Ezt honnan veszed? Miért vagy ideges? A barátság az kötelez! Gondolom, hogy véletlenül fenyegetsz, mert ez nem méltó a habitusodhoz és a kettőnk régi ismeretségéhez! Nem veszed észre, hogy az ellen vélemények csak lendítenek a kommentelés szaporaságán? Én elfogadom Tőled, hogy leFIDESZezz és nem ábrándítalak ki az elképzeléseidben! Így kerek a világ! Én nem sértődök meg; de Te állandóan.
Dr.luigilongo60
@inkvi: Nem vagyok ideges, csak nem szeretem, mikor valaki állandóan túlságosan fentről akar beszélgetni velem, ráadásul elfogultsága nem ismer határokat.
inkvi
@luigilongo60: Ne mond! Félre ismersz! Nem fentről beszélek, nem vagyok elfogult: csak 8 év tapasztalat van mögöttem! Sosem akartalak bántani, de ha Te ezt így érzed, akkor bennem van a hiba! Én játszok a szavakkal, az érzésekkel, a politikai felfogásokkal! (KISZ tag voltam)
Dr.luigilongo60
@inkvi: (KISZ tag voltam)
Ez nem jelent semmit, sokan voltak rajtad kívül is.
Te sem érted a lényeget.
Engem az utóbbi nyolc év egészen más tapasztalatokkal áldott meg ezek szerint mint téged.
Másképpen látjuk a világot és a történéseket de ez nem is baj.
inkvi
@luigilongo60: Miért lenne baj! A bajok nem itt kezdődnek! Én egyfolytában hátrányos helyzetbe kerültem, mert értelmiségi vagyok! Ne nevess! Hallom!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Aztán miért kerültél kátrányba?
Aszfaltoztak az utcátokba?
Viccet félretéve nemcsak értelmiségiek de sokan mások is kerültek szar helyzetbe és nemcsak a mindenkor regnáló kormányoknak köszönhetően.
Sokszor leírtam már,Mi is hibásak vagyunk, mert képtelenek vagyunk a másik tiszteletére, szarunk a másikra, szeretünk harácsolni stb.
Csak ezeket a problémákat nem kell ráfogni egy kormányra, mert nem tényszerű dolgok.
Még egyetlen politikus sem nyilatkozta, hogy ne fizessünk adót, ennek ellenére az adózási morál a béka segge alatt van hazánkban.
A tőketulajdonos munkáltatók az utolsó húsz forintot is lehúzzák rólad, mert fontosabb nekik a még egy dzsakuzzi a lakásban, mint a Te fizetésed.
És most ezeknek csinál sajnos Orbán még nagyobb kedvezményeket, nem lett volna szabad.
inkvi
@luigilongo60: Mondtam már, hogy olvasd el a KAZOHíNIát és megérted! Gondolkozz el rajta: 1936-ban írta Szatmári Sándor (gépészmérnök: Ganz-Mávag)!
Egyetlen politikus sem nyilatkozta, hogy ne fizess adót; miközben Ők elkerülték!
Oszkó is áthágta az építési engedélyezéshez szükséges tilalmat és nem lett semmi, valamit fizetett, ha fizetett?!
A szomszédom fedett színjét lebontatták, mert nem akarta, hogy a nap süsse a kocsiját!
Egyenlő mércéért, egyenlő bért! Én így tanultam a kádári igazságos időszakban. Csak 8 éve rájöttem, hogy lenyelték a munkás-paraszt verejtéke gyümölcsét! Én ezzel nem tudok vitatkozni! Ha megtekintenéd Hiller házát és vizsgálnád a beépíthetőséget: rosszul lennél! Neki szabad? Nekem is - talán - csak nem tok téglát venni!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Már megint csak a baloldal embereiről beszéltél, a fütyeszesek házát is meg lehet ám nézni!
Könyörgöm, egyenlő mércéről beszélsz , közben elhallgatod nagy bölcsen, milyen vagyonokkal rendelkeznek Fideszes képviselők.
inkvi
@luigilongo60: Arról nem tudok! Én egyet említettem, amit tudok! Ami nem volt nagy dobra verve!
szaboria
@inkvi: Pedig nagyon jó volna azt is megtekintenéd milyen gazdagodáson mentekát a fideszesek lehet már keresgélni az interneten. Meg kell figyelni ha rájönnek,hogy a tervezett törvénybe akár csak egy emberről is van szóa fideszben azzonal elállnak és modositják.
Itt van most is a gázártámogatás megin elkövettek egy nagy hibát úgyanis kihagyták a fogyatékosok miatti kedvezményt pedig pont ö miattuk vagyunk kénytelenek több gázt használni mert ugye egy felnöt pelenkázása sokkal nehezebb a tisztán tarás miatt mint egy gyermeké.
inkvi
@szaboria: ÍGY HELYES! A hülyeséget ki kell szűrni.
szaboria
@inkvi: De csak akkor ha a sjaát emberüket érinti a többi meg le ejtve. Ezt is az érintett vette észre maga Borkai mert úgye senki nem tudta a sporton kivül katona tiszt is volt.
inkvi
@szaboria: Honvédban tornászott! Azok pedig ranggal kapták a pénzt.
De például a 3 éves mentességet pontosan azért vetették el legutóbb, mert több Fideszes is jól járt volna. Hirtelen kell cselekedni, mert nagy a baj; csőd szélén az ország! Majd finomítják a trv-ket, mint szokták, mert emészthetetlen a puding. Évtizedek óta így megy ez itt. Sajnos, ez van! De most az egységes parlament okos döntéseket fog hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.