Amit idáig tudunk: valószínűsíthetően nem marokfegyverből lőttek le egy rendőrt Alsőörsön ma éjjel, igazoltatás közben. Öt embert keres a rendőrség, akik egy sötét színű autóval érkeztek a helyszínre. Valószínűleg ebből az autóból adták le a gyilkos lövéseket, amik megölték a 29 éves Gamauf János főtörzsőrmestert, valamint az általa éppen ellenőrzött autóban ülő 21 éves fiatalembert. A helyiek szerint az autóban utazó 5 ember közül hármat már elfogott a rendőrség.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dragonita
A hírek szerint még egy halott volt az autóban.
nyanya001
@dragonita: Remélem elkapják mindet!
A rohadékokat!
nyanya001
Máris bekapcsoltam a hireket, biztos, hogy többet mondanak.....
nyanya001
Igen , találtak egy halottat a Ford Fiestában...többet nem mondtak, de ha ezt a halottat beazonositják, talán elfogják a gyilkost is.
luciferi
@nyanya001: a Ford Fiestát igazoltatták. A megtalált fekete autó csomagtartójában volt még egy holttest.
nyanya001
Ezt elnéztem, most olvastam utána jobban e fenti kocsiban azok a fiatalok ültek, akik vétlenek voltak. Bocsánat!
Talán nem is kocsiból adták le a lövéseket, feltételezés szerint lehetett akár egy lakóházból is...
dr. prédikátor
Ha valóban igaz hogy a megtalált BMW csomagtartójában volt egy hulla akkor már" érthető",hogy miért lőttek a rendőrre! Lövöldözés helyett inkább a menekülést választották volna,lehet jobban járnak! De igy most már rendőrgyilkosság miatt is keresik őket.Feltételezem a csomagtartóban lévő hulla is büncselekmény áldozata!
Sajnos a közbizonytalanság egyre erősödik!Pedig a törpeführer és a csutakbajszu Pintér azt igérte két hét alatt rend lesz!
luciferi
@prédikátor: pár napon belül két rendőr gyilkosság! Ez nem hazai rekord? Nem kéne a kis vajdának elmélázni ezen, a Sanyi bácsival együtt? Meg a következményeken? Olyan lovat adnak a bűnözők alá, hogy ihajj! Pont az ellenkezőjét teszik az ígéreteiknek.
KöBüKi
Látni kellene már mindenkinek hogy az igéretek nagyivben le vannak sajnálva,a lényeg a hatalom bebetonozása,illetve megtartása foggal-körömmel.A Sanyi bá erre kell és elő fog még kerülni görény ur is hisz a Sanyi bá nem elmarasztalóan nyilatkozott.
glatze
Kérdés:Ha az előző kormány nyerte volna a választásokat akkor az itt jelenlevő kommentálók kit szidtak volna, kit vontak volna felelősségre,kit hibáztattak volna?
Mert nagyon egy húron pendül a társaság.
Igaz az is:az a lovat nem ütöm ami elvisz a hátán...
kopeba
Veszélyes dolog éjjel igazoltatni , sokkal jobb a légkondis autoban ülve elcsipni a gyorshajtókat és jol megbüntetni őket, a piszkosokat akik száguldoznak mint az őrültek.
Don Quijote
@glatze: amióta az aug.20-i viharért a Gyurcsány a felelős, azóta mindenki hibás:DD
zsolti
@glatze: Nem kellett volna ilyen nagyképűen hülyeségeket beszélni a kampányban, hogy "két hét alatt rendet teszünk", akkor senki nem is hánytorgatná fel...
zenei
Én inkább úgy gondolom, hogy Mo n soha nem lesz fegyelem és rend, amíg az alvilágot fel nem számolják! ..és sajna, ebben nagyon sok politikus is benne van.
MNG
El lett ez cseszve mindkét kormány részéről már nagyon régen! Ha azt hiszi valaki, hogy itt erős rendőrség lesz, akkor nagyot fog koppanni! Az önkéntes gárdisták persze nem kellenek!!! Inkább pusztuljon a nép...

csikknorisz
A helyiek szerint. Szoval nem biztos. Ezerfele verziot lehet hallani, olvasni mindenhol. Talalgat mindenki, a sajto meg lehozza. Ez szerint ez, az szerint az, amaz szerint amaz. Majd ha lesz hivatalos kozlemeny, az lesz a biztos /bar nem feltetlenul igaz/ verzio. Addig meg megy a balkezrol szerzett fulesek publikalasa, egyik igy rakja ossze, masik ugy.
pikírt02
Most írják, hogy 5 elkövetőből elkaptak 3-at. Vízióm van, mégpedig Mór!!
petmail13
@kevijeni: Talán nem rekord, hanem azért halt meg ennyi rendőr az utóbbi időben mert talán hatékonyabb lett a rendőrség és sokkal több az igazoltatások is és ezért egyenes arányban nőt az igazoltató rendőr elleni erőszak!
zenei
...fel kell számolni az alvilágot!!!
pikírt02
@nyanya001: Nem akarok károgni, de dejavum van. Különben nagyon megérdemelnék, hogy kattanjon a bilincs.
pikírt02
@petmail13: Talán darázsfészekbe nyúltak, és elkezdtek zizegni a darazsak!!
csikknorisz
Mellesleg a nagyfonok, Pinter Sanya miert nem ment oda? Miert hallgat? Ha egy romat oltek volna meg, mar biztos ott lenne ''tajekozodni'', es adna a hangzatos nyilatkozatokat.
zenei
Ebben az országban a cigányoknak jogaik vannak ( lsd. a Canadából hazatért bűnöző barnafajtát ), de kötelességük nincs!!! ..hol élünk mi? A francia elnök hadat üzent a cigány bűnözés miatt, kitoloncolják őket fr. országból. Mi miért fogunk megint a mi pénzünkből megint lakást adni a seggük alá?...és élhetnek megint úgy ahogy canadában nem tudtak ( Ott dolgozni kell! )
zenei
Ma Mo-n a 8 éves korosztály 50 % a roma! szerintetek ez hova fog vezetni???
zenei
..és abban is biztos vok, hogy az alsóörsi rendőr és civil gyilkosságot is a szegíny segílyesék követték el!
nyanya001
@zenei: Esetleg enyinginek gondolod őket...????
trix
@zenei: Sajnos elfogyunk.......és ezt most nem a derékbőségünkre értem.....fogy a Magyar, míg a retek cigány szaporodik, és úgy terjed mint régen a pestis! :(
zenei
bizony nanya! ezek a behajtási pénzekből élnek, amíg mi meg rendesen fizetjük az adót és napi nyolc órában teljesítünk!
zenei
..én tanár vagyok és nagyon örömmel teszem ezt!!! ezek a segílyesek, miért nem találnak tisztességes munkát?...hát tudjátok miért??? ..mert nem is akarnak!!!..ezek egyszerűen, integrálhatatlanok!!!
..és a roma holokauszt is kamu!!! ..itt nagyon bűzlik a politika!!!
zenei
...igen, nem tudom megcímezni a mondandómat ( nincs egy csöpp név sem ), ...de igazad van!!! Ha roma követ el bűncselekményt, egyszerűen nem lehet közölni publikusan, hogy ő roma volt !!!..hát ez a magyar média!
csikknorisz
@zenei: En irtam, csak mar megint ki lettem leptetve bekuldes kozben.
zenei
..Finnországban egyszerűen lelövik őket, ha gond van velük! Olaszban várbörtönbe zárják őket, Fr. országban már elnöki szinten kezelik a segílyesek kérdését. Itthon...? új lakások lesznek építve a mocsok retek fajtájuknak!!!
zenei
...itthon kb 9 % a segílyesek száma. Persze ezt sem lehet pontosan tudni, mert soha őket felmérni, megmérni nem szabadott! egyedül Sólyom elnök úr próbálta meg elkezdeni azt az igen üdvös folyamatot, hogy a most következő népszámláláson mindenki adja meg a hovatatrtozását. Érdekes, hogy azonnal a cigóvédők leugatták ezt a köztársasági elnöki javaslatot!...hát ??? ..menni is kellett az elnök úrnak!
zenei
..és hagy írjam ide nektek, hogy legalább 15 cigány barátom van, akik akartak tanulni és beilleszkedni!!!...és ők is azt mondják, amit idáig leírtam!!!
Dr.luigilongo60
@zenei: Nagyon sokmindenbem igazad van, bár az is biztos, hogy ilyen felfogású pedagógushoz nem szívesen járatnám a gyerekemet.
kiscserkész
Rendőrök elleni támadások Magyarországon - KRONOLÓGIA
Íme, az MTI-Sajtóadatbank összeállítása a rendőrök ellen 2010-ben elkövetett támadásokról:

2010. január 1. - Gyöngyösön garázdák megfékezésére kiérkező rendőrökre támadtak, az erőszakot alkalmazók egyike fel volt fegyverkezve. A rendőrség hét személyt állított elő a kapitányságra, közülük ketten súlyos sérüléseket szenvedtek az intézkedés során. Könnyebben megsérült három rendőr is.

2010. január 10. - Egy nagyobb társaságból három személy verekedett össze Szolnokon, s amikor a helyszínre érkező rendőrök megpróbálták őket szétválasztani, rájuk támadtak. Két rendőr súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

2010. március 4. - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaszadán egy utcában többen összeverekedtek. A kiérkező két járőrt intézkedés közben egy négyfős társaság megtámadta, az egyik járőr könnyebb sérülést szenvedett.

2010. április 10. - Budapesten négy rendőr könnyebben megsérült, amikor szurkolók megdobálták őket az MTK-Ferencváros meccset követően.

2010. április 14. - Zalaegerszegen a ZTE-UTE Magyar Kupa elődöntőt követően a szurkolók a helyükről kitépett lelátói székekkel és kövekkel dobálták a pályát, majd a rendfenntartókat és a rendőröket is. Egy rendőr könnyebben megsérült.

2010. április 25. - Jánoshalmán könnyű sérüléseket szenvedett két intézkedő rendőr, akiket egy kocsmai rendbontáshoz hívtak, s két garázda férfi rájuk támadt.

2010. április 28. - Sopronban egy sportpálya mellett álló büfébe tört be két hajléktalan férfi, de két rendőr tetten érte őket. Az egyik betörő vascsővel támadt a rendőrökre, akik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

2010. április 30. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton családi veszekedéshez riasztották a járőröket. A kiérkező egyenruhásokra a családfő egy 65 centiméteres, hegyes vasrúddal támadt, s csak a második figyelmeztető lövéssel tudták megfékezni.

2010. május 6. - Ózdon bejelentésre kivonuló rendőrökre támadt egy asszony és a lánya, akik előzetesen a szomszédaikat inzultálták. A kényszerintézkedés közben a lány égő cigarettacsikket nyomott a járőrnő állához, ami másodfokú égési sérüléseket okozott.

2010. május 6. - A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vizsolyban, egy helyi kocsmában a tettlegességig fajuló vitát követően a hatósági kényszerintézkedés közben egy férfi törött sörösüveggel megsértette az egyik rendőrt.

2010. május 12. - Dunaújvárosban igazoltatás közben támadt a rendőrre egy 76 éves férfi: többször lábon rúgta a zászlóst, aki könnyű sérülést szenvedett.

2010. május 12. - Székesfehérváron este egy családi házból kihallatszó veszekedés, törés-zúzás miatt riasztották a rendőröket. A járőröket különböző tárgyakkal dobálták, majd a sérült rendőrt a házból kijövő férfi egy széklábbal támadta meg.

2010. május 26. - A Tolna megyei Faddon ittasan randalírozott két férfi és egy fiatalkorú fiú, s rátámadtak a helyszínre érkező rendőrökre is.

2010. május 26. - A Komárom-Esztergom megyei Leányváron ittasan lövöldözött házának udvarán egy 65 éves férfi, s rálőtt a kiérkező járőrökre is.

2010. június 10. - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyírlugoson vasvillával támadt a rendőrre egy férfi. A hámsérüléseket szenvedett törzszászlós ellépett a szúrás elől, majd kicsavarta a szerszámot az 51 éves helyi lakos kezéből.

2010. július 23. - Budapesten, a XIV. kerületben a rendőrök egy fekete BMV-t akartak ellenőrizni, de nem állt meg, így üldözni kezdték. A menekülő autós a Keleti pályaudvarnál halálra gázolta Radovic Dusán zászlóst, aki előzőleg rálőtt a BMW-re. A tettest elfogták.
Dr.luigilongo60
@benhur: Esetleg nem lehetne megtekinteni az 1998-tól napjainking szóló statisztikát is?
Mert az úgy lenne korrekt, ráadásul Orbánék adtak bátorságot a csőcsleéknek 2006 őszén, tehát akkor nézzük meg azt is, akkor mi történt a rendőrökkel szemben.
csutak
@luigilongo60: Nem kért meg @zenei: a védelemre, de
amíg egy pedagógus rendesen tanít és nem politizál, tőlem bármilyen frakció híve lehet!
zsolti
@benhur: ezt állandóan, minden ilyen hírhez be kell másolnod? miért nem lehet a témánál maradni...
zenei
kedves luigi!

...nem kell hozzám beíratnod a gyerekedet! van sok más iskola! Egyet viszont bizton állíthatok nelked: nagyon szeretnek a diákjaim, még a romák is az egyetemen!
Aki akar és teljesít, annak a legnagyobb segítője voltam, vagyok és leszek is!
Dr.luigilongo60
@csutak: Ez már rég nem politika, hanem erkölcsi kérdés. Aki ilyen elvakult politikai nézeteket vall, az csak megmérgezi a gyerekek lelkét.
Egy pedagógus ne zsidózzon, ne cigányozzon, hanem adja elő a történelmi tényeket feketén-fehéren.
Azt Én nem nevezném tanításnak, mikor gyülöettől fütve bárkiről is véleményt alkotunk és még filozófiát is csatolunk hozzá.
Képzeld el mikor egy ilyen idióta a szoci rendszerrel kapcsolatban a sárba tiporja apád emlékét, holott fingja nincs az egészről.
zenei
[törölve.]

(A témához kellene hozzászólni, az egyéb problémáitokat intézzétek privátban – moderátor.)
csutak
@luigilongo60: Én amíg az ellenkezőjét nem tapasztalom, becsületesnek tartok mindenkit. Akár politikus akár magánember.
Biztos lényem kettőssége az oka (Ikrek + ikrek ascendens) annak, hogy másokról is feltételezem az önmagán való átlépés képességét.
Tudod, bármilyen indulatos voltam, sosem mertem megengedni a nagytömegű járművemmel, hogy az ész helyett az indulat vegye át az uralmat.
34 év aktív - sok sok szerencsével baleset mentes!- vezetés után hagytam a jogsim hivatásos részét a doki nénimnél.
zenei
..oké, a témához hozzászólva, én biztos vagyok benne, hogy az enyingi cigányok az elkövetők!...persze ez soha nem derülhet majd ki!
Dr.luigilongo60
@csutak: Én is iker vagyok és soha nem voltam agresszív semmilyen téren de ha velem szemben tapasztalom, azt nagyon keményen megtorlom.
kiscserkész
@luigilongo60: Meg lehetne, sőt kellene is, de az a lista már nem fér fel a szerverre. Sintér Sanyival visszajött a gengszter világ is. Aranykéz utca, fő utca, mellékutca, stb.

@zsolti: Mikkor másoltam én ezen kívül be valamit is? Meg egyébként is ez idevaló téma, röviden rámutat a közelmúltban történt rendőrök elleni támadásra. Beleértve a „két hetet is”.

anka
@luigilongo60: - és 56-tól nem lehetne???? -:))))
Dr.luigilongo60
@anka: Felőlem akár 1919-től is.Vagy 1848 tól.
Ezt akartad?
Íme.
zenei
..kedves luigi és csuti. én sajnos nagyon kemény Nyilas vagyok Oroszlán aszcendenssel!..néha nehéznek érzem ezt a konstellációt! ...:-)))
csutak
Akárhogyan is gondolkodom a történteken, bennem felmerül jelen esetben a megboldogult rendőr felettesének a felelőssége.
Tudom kissé fura amit írok, de talán van benne ráció?
Kiképeztünk egy embert rendőrnek.
Továbbképeztük helyszínelőnek, ami nem az anyagiak miatt érdekes, hanem a fejében lévő rengeteg információ miatt.
Nomármostan ezt a jól kiképzett embert kivágni egyszerű mezei "talpas rendőrnek" hatalmas pénz pocsékolás, ha nincs baj, mint jelenleg.
Ennyire gazdagok vagyunk?
Szóval lehet, hogy tévúton járok, de engem ez az eset padlóra küldött:(
Sok rendőr és tűzoltó ismerősöm van, talán ezért is...
zenei
..nos ami ma van Mo n, ez elképesztő!!! Csutak , köszönöm! Hidd el hogy nincs szükségem szánalomra! Dolgozom becsülettel, hétvégéken is bent vok a sulimban, mert imádok ott lenni!!..de az, hogy rendőröket, ártatlan embereket ölnek meg a cigányok, mert két megyét akarnak maguknak a hazánkból,...akkor naggggyon Nyilas leszek és maradok is!!!
Dr.luigilongo60
@csutak: A gondolatodhoz kapcsolódva jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek vége felé felszámolták a légierő nagy részét tokostul vonóstul.Részem volt benne.Nyugdíjba küldtek 38-45 éves hajózókat , rep. szerelőket.
Nem oly régen meg toborozták hajózónak a végzett egyetemistákat.
Azok az emberek annyira szerettek volna repülni de elvették tőlük, most meg kopaszokat próbálkozunk odarakni nem is kevés kiképzési költségen?
csutak
@zenei: No én nem is szánlak!
Remélem még csak félreérthető utalás sem írtam.

@luigilongo60: A Gerecsével indult és oda jutott, hogy talán 30 hadrafogható pilótánk ha van, akkor sokat írok:(
Gondolva a bármely körülmények között bevethetőségre, ami komoly teljesítmény!
De hagyták lepusztulni a hatalmas szellemi tőkével és műszaki háttérrel rendelkező délpesti repjavítót, de nem sorolom, hisz Te is tudod milyen dúlás történ itt privatizélés és "racionalizáció" ürügyén.
Kidobtuk a rengeteg dollárt hozó szaktudást az ablakon, mert mi ilyen gazdagok vagyunk!
luciferi
@luigilongo60: Apám ott volt repülős, az 50-es években. Pontosabban 56'-ig, amikor a ruszkik megszállták ma laktanyát, mindekit leszereltek. Apámnak, és a többieknek felajánlották, hogy szétszórják őket nagyobb városokba, ahol rendőri állást kapnak. Apám ezt visszautasította, erre beírták a munka köönyvébe, hogy csak segédmunkásnak helyezkedhet el. Évekig az is volt, de akkor sem "görnyedt" meg.
Ha látná most ezeket a felvételeket, nagyon megkönnyezné. Sajnos már nincs köztünk.
Dr.luigilongo60
@kevijeni: Az Én faterom is teljesített szolgálatot pár évig az ötvenes években de eü. okok miatt leszerelték.
Büszke vagyok rá, hogy pár évet Én is szolgálhattam ott, amíg meg nem szünt.
Kár érte, még most is az egyik legjobb adottságokkal rendelkező reptér, nem is értem a mai napig a Horn kormány döntését.
overdose1
Halálért halál vissza kell hozni a halálbüntetést
luciferi
@luigilongo60: lehet, hogy ismerték egymást az Öregeink????
kiscserkész
@overdose1: Az esetben volna ám igazán népesség fogyás az országban!!!!!
luciferi
@benhur: de akkor nem csak a fehérek fogynának........
csutak
@luigilongo60: Köszönöm a linket,
majdnem ott melóztam szakácsként a "Top Gun" nevű étteremben, amikor az Amik voltak birtokon belül! (nem mentem át a biztonsági szűrőn:)
És az első magyar rendezésű repülőnapon is jelen voltam anno....
Lehet, hogy öregszem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.