Abszolút értelemben egyre okosabbak vagyunk. Mégis relatív értelemben egyre közelebb állunk egy idiótához. Ez a jelenség pedig jelenleg egyre gyorsul.

Forrás: it-tanacsado.hu
Feltöltő: it Tanácsadó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Mert nem mindegy, hogy hülyén okoskodni, vagy okosan hülyéskedni!:-)
51kacsa
Ezek szeint ez a Rónai Balázs is egy okos idióta, hogy mindezt kitalálta, vagy megírta.
Csak azt lenne jó tudni, hogy ez fáj is Neki? Még az is eszembe jutott, azt mondják a jó pap is holtig tanul és mégis hülyén hal meg. Na most akkor mi van?
csutak
Emberek, Ti egy reklám elszenvedői voltatok:)
Ügyesen megszerkesztett propaganda.
Saját cégének keres balekot!
it Tanácsadó
@51kacsa igen RB is egy okos idióta. :)

@csutak remélem azért nem volt olyan nagy szenvedés elolvasni ezt az írást. :) A cikkben szereplő rendezvény ingyenes, sőt a résztvevőket még vendégül is látjuk. Sőt sokaknak valóban nagy segítséget jelent, ha ebben a témakörben előre tudnak lépni. Szerintem ők nem balekok.
csutak
@it Tanácsadó: A propeller arra kéri a cikkek beküldőit, hogy reklámot ne küldjön senki.
Ezt nevezhetjük illemszabálynak is. Ez alapján Te illetlen vagy.
Január
Nem ez a gond, hanem, hogy a napi életben nem hasznosítható elméleti tudásanyaggal rendelkeznek sokan, gyakorlati tudás /érzék/ nélkül...., s hiába okos az illető, ma elbukik....
it Tanácsadó
@csutak: Remélem a cikk maga adott néhány gondolatot. A cikk nem reklám (nem annak szántuk). Van ugyan benne egy link is, de az amúgy is ott van.
51kacsa
@it Tanácsadó: Ennek a cikknek csak az a baja, hogy egy bizonyos szintű intelligenciát és tudás halmazt feltételez azoknál , akik olvassák. S azt hiszem, hogy nincsenek túl sokan. Egyébként is értelmetlen az oktatásnak azon része, hogy lexikális tudással tömjék meg a fejeket. Amikor arra kerül a sor, hogy valaki gyakorlatias és kreatív legyen, akkor "megáll a tudomány".
it Tanácsadó
@51kacsa: Ez így van, és szerencsére az olvasók nagy része (mégis) ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.