Ha most nem lennénk NATO-tagok, akkor valószínűleg jelenleg nem Ukrajna védekezne egy orosz támadással szemben, hanem mi - ezzel a felütéssel kezdte beszédét Németh Zsolt a Magyar Atlanti Társaság keddi konferenciáján. Ezzel a rendezvény legerősebb felszólását mondta a fideszes politikus, amely teljes egészében szembement a kormányzati narratívával. A NATO - bármit mondjanak is Putyin elnök nagyra becsült propagandistái - nem oroszellenes szervezet, nem tervezi és soha nem is tervezte megtámadni Oroszországot, viszont képes megvédeni tagjait egy orosz támadástól. Oroszország azért nem tudja katonai eszközökkel korlátozni a magyar szuverenitást, mert NATO-tagok vagyunk.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csagyi
@Maccska: Én inkább rá szavaznák..Hallgasd meg néha a medvegyevet is..(ő már a nagy nyugati városokat is atomozná)
Peller Anikó
@csagyi: A cica nem ért oroszul, így nem hallgat megvegyemet.
nejlontacskó
@Peller Anikó: ő putyinul beszél, de abban perfekt!
Peller Anikó
@Macska: Úgy cicamica például, ahogy Párizset, de ehhez láthatóan kevés az eszed. Párden Párizsot. Ühh, Párizsat.

Maradjunk inkább a Parázsnál, annak legalább van értelme. Úgyis csak az maradna belőle.
Peller Anikó
@Maccska: Ez mind szép, de ahhoz mit szólsz:

jobb békén hagyni az ukránokat, akkor nincs gond, he ?
Peller Anikó
@Maccska: Az orosznak csak atomja van, emiatt ugrál és fenyeget. Semmi mást nem tud felmutatni, ami nyilvánvaló az ukrán hadszíntéren. Le tudja rombolni a falvakat mega városokat. Messziről. Kihasználja, hogy a nyugat nem kíván háborút és nem bünteti az orosz földet. Még. Kihasználja, hogy az ukik beszolgáltatták az atomfegyvereiket, magyarul putyin aljasul átbaszta őket. A NATO erősebb minden téren és nyilvánvalóan nem akar háborút.

Az oroszok gazdaságát az olaszok vagy Texas méretéhez hasonlítják, a minősége köztudomású. Szerinted van valami amit inkább az oroszoktól vennél meg? Az oroszok a kőolajból élnek, enélkül csak egy kis nullák meg egy csomó hullák, az emberanyag nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.