Újabb rendőr írt nyílt levelet a miniszterelnöknek és a belügyminiszternek, hangsúlyozva, hogy a rendőrségnél kialakult helyzet tarthatatlan, és hogy a korkedvezményes nyugdíj elvételével a rendőrök utolsó kedvezményét veszi el a kormányzat. Mivel ezzel szétzüllesztik és lefokozzák az ország erőszakszervezetét, a kormány semmi jóra nem számíthat, különösen arra nem, hogy erős lesz a rendvédelme. Hortobágyi István levele is igazolja azt, hogy nem egy ember véleményét fogalmazta meg korábban Bajusz Ferenc őrnagy.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@lópicigáspár: Tudod, a cérnaszál is elszakad ha túl feszítik..........ha meg egy vastag lánc szakad szét, az még jól orrba is gyűri azokat akik feszítenek(kormány)még a TEK sem védi meg őket a balesettől!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Remélem, ez azt is jelenti, hogy a kúrmány nem számíthat a rendőri védelemre, adott esetben. Mondjuk, ha felkel végre a nép és kitakarítja az Országházat, pincétől, padlásig!!!!
Ne védjétek őket tovább !!! Leszarnak ezek mindenkit, akár mellettük, akár ellenük van!
marlin
Amiről Hortobágyi úr ír, az egy másik világ, más értékrenddel!!
Ott (még) volt értéke a munkának, volt becsülete a tisztességnek, volt lehetősége az "emberhez méltó" életnek!!
Don Quijote
Ez nagy szégyen a lúzerkormánynak:DD Ilyen még nem volt a rendszerváltás óta!!!!!
Disznópofa
@marlin: Olyan szépeket írtál, hogy elsírtam magam, egy kis nosztalgiázás, legalább néhány percig, mert a perpillant úgy fest ahogy Lázár mondta volt!Aki alacsonyan van, semmit nem ér. Én meg üzenem ennek az ökörnek, aki magasan van, onnan meg nagyot lehet esni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.