Levelet küldenének neki, amelyben ismertetnék a hazai médiaviszonyokat. A brit színész elérhetőségét azonban nem egyszerű előkeríteni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Hát miért tartjuk a TEK-et, meg a NAV-ot, meg a Bayer Zsótit, Meg a Budayt? Szimat, és keresés, elvtársak! Már ez is munka???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsolti
miből gondolják, hogy érdekli őt a magyarázkodásuk?
Pálinkafőző Rézüst
Iszonyúan szánalmas már ez az örökös magyarázkodás! Főleg, hogy mindenki tudja, hazugságok és csúsztatások tömkelege az egész.
darwin
Autogram vadászok segítsetek szegény kormányunknak!
Kutyafüle
@darwin: No ezt akartam mondani. Azzal már ősidők óta tisztában vagyunk, hogy az ilyen híres színészektől (sem) lehet a saját címén sem fényképet, sem autógrammot kérni. Van egy központi közvetítő iroda, ide kell címezni. Csak nem gondolja bárki is hogy ezeknek az embereknek nyílvános címük van?? Ha egy kicsit összeszedem magam, majd eszembe jut a cím:))))))
libero
Nyílt levélben kell megjelentetni valamelyik vezető brit napilapban. (Borítékolom: hatása éppen akkora lesz, mint a magyar országos napilapokban egyes politikusaink számára megjelentetett irományé).
A bulvársajtó hírei alapján a levél rövidesen már személyesen kézbesíthető lesz a nevető görcse miatt tartós kórházi kezelésre szoruló megszólított személynek.
Pálinkafőző Rézüst
Hát miért tartjuk a TEK-et, meg a NAV-ot, meg a Bayer Zsótit, Meg a Budayt? Szimat, és keresés, elvtársak! Már ez is munka???
Atesz30
Nem bírnak magukkal az angolok még nem utálnak minket...
kockapac
??? Mekkora balfaszok öcsém, 98-ban Los Angelesben kikötöttünk 6 órára, két hónap után első szabadnapomon kimentem telefonálni, és fél órán belül Dave Gahannel ebédeltem, mert benne volt a telefonszáma a telefonkönyvben! Ennyi! Igaz fotót nem engedett, de normális volt!
marlin2
Tiltakozom a diszkrimináció miatt!!
Mi az, hogy a Hugh Grant címét "kutatják", az enyémet meg csak "lazán előveszik" a kubatov-listából??
Miért van az, hogy a zOrr bán Polgári (ökör) Körei, meg a zOrr bán Demokrácia központja - annyi pénzért - csak félmunkát végzett??
entero
@Horizont: Ez tényleg teljesen felesleges, hiszen Hugh Grant - nek egyértelműen fizettek hogy ezt mondja. Erre most jöhetne a reakció hogy nem szorul ő rá, de megszokhattuk már hogy a legtöbb sztárnak semmi pénz nem lenne elég. Azt sem tudja hol van Magyarország, nem hogy milyen a média. Nem is értem a Fidesz minek akar magyarázkodni ennek az ital problémával küzdő embernek. Mosolyogni kellene egyet rajta és megnézni néhány jó filmjét, igaz olyan nem sok van neki.
kissnagy
Notting Hill-ban keressék, Anna Scottal még ott lakot...
Feraj49
Megoldom! Kérek két személyre fizetést fontban,útiköltséget,napidíjat előre /mert az ígéretekben már nem bízom/ Milyen titkosszolgálatunk van,ha nem tudja kideríteni ? Ha megtaláltam telefonálok,vagy hagyok üzenetet a nagykövetségen .Ha nem jönnénk vissza az csak a véletlen műve lenne !
Bástya Elvtárs
11 N. Hibiscus Drive
Miami Beach, FL, 33139
USA
Pálinkafőző Rézüst
@Bástya Elvtárs: Vazze, elrontod a kis hülye játékukat? Há' milyen ember vagy Te? :))
Megy a fekete Q7-es..
a Pepita
Minden akció megszüli a maga reakcióját...A fészen a jelszó:for president Grant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.