Felháborítónak tartja az MTK-s bokszoló megkéselése kapcsán megfogalmazott rasszista kijelentéseket Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő, a sportklub elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Ez nem normális ! Gyülöletből késelnek,gyilkolnak naponta.
Mi a bánatról beszél ez a féleszű?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
én meg azt tartom felháborítónak hogy rohadt cigánynak szeme se rebben mikor belevágja a rohadt kését az emberbe ezeket a férgeket ketrecbe kellene zárni hisz veszélyesek a deutsch meg menjen a rohadt francba a pártjával együtt
herczeg0210
Láttam amikor Kálmán Olgának kifejtette, hogy a közösségi oldalon miért ne lehetne őszintén, egyenesen kertelés nélkül véleményt formálni.Na: twitter tomi, akkora balfasz vagy, ráadásul europai képviselő, hogy szégyenlem azt, hogy magyar /nemzeti/ vagyok és tE képviselsz engem!! Most is baszod még a titkárnődet, vagy már cseréltél mert másfajta gyereket akarsz? tE fajtiszta vagy? Na lehet gombot varrni, várom a TEK-et...
kerék
Húú, de kívánom neki, hogy kapja el egy csapat kancigány. Bunkó paraszt.
Sede
Úgy tűnik, van még jelentkező a politika - egyre nagyobb - szemétdombjára.
Ez a zsíros hajú hülyegyerek inkább azzal foglalkozna, hogy az általa vezetett MTK fizesse ki az alkalmazottai jövedelmét.
Addig is: pofa be, pinabubus!
A Tündik bündije
Ez a zsíros hajú tajparaszt sajnos megint szükségét érezte, hogy kibüfögjön valami kotványt a pofáján...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.