Nem kizárt, hogy még mindig van bizonyos boltokban abból a lasagneból, amiben ismeretlen eredetű lóhúst találtak. Több száz kiló ilyen fagyasztott termék volt forgalomban, a nagyobb láncok polcairól már leszedték, de a kisebb boltokban még lehet belőle.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ha ennyire nagyon fél Európa ettől a lóhústól, miért nem tsz érte, hogy ne kelljen félni?
Már annyi mindent szabályoztak Eu. szinten volt, amikor már az uborka sem görbülhetett, mert valaki úgy határozott az íróasztal mellől.És az egész Eu-ban ezt az előírást tartatták be .
Akkor most miért hagyták meg a kiskaput, hogy ezt a húst nem tudják ellenőrizni a tenyésztőig vissza? Pedig pontosan azért követelnek meg a gyártóktól mindenféle nyilvántartást, hogy megállapítható legyen az élelmiszerek eredete. Valaki nagyot hibázott, ha ez nem állapítható meg. Vagy a szabályozás csak egyesekre vonatkozik, kettesekre nem.
Úgy gondolom,inkább arról van szó, hogy szabály ide, szabály oda még -csak meg is hozzák, - de nem ellenőrzi senki sem a betartását/betartatását.
Most pedig a frászt hozzák a fogyasztóra, de lehet , hogy az egész semmi más csak valaki be akar tartani valakinek. Volt már ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.