Aki egy új adót bírál a Facebookon, az a szekszárdi polgármester szerint nagy nyilvánosság előtt rágalmaz. Hogy hivatásos portálok kommentelőit feljelentik a szabad véleménynyilvánítást nehezen toleráló honatyák és polgármesterek, ahhoz már kénytelen volt hozzáedződni a magyar nyilvánosság. Ám, a jelek szerint nem elégszenek meg ezzel a hatalom emberei, és már a civil szféra közösségi oldalain is tisztogatni akarnak. Példának okáért Szekszárd polgármestere most Facebook-bejegyzések miatt szeretné a szerzők torkára forrasztani a szót, megsértve ezzel a közszereplő bírálhatóságának és az egyenlő hozzáférés szabadságának elvét.

Forrás: eszon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klara Erdelyi
@soljanka: azért csinálja ugy a fidesz, mint ahogy a békát is ...beteszik a hideg vizbe és lassan melegítve észre sem veszi szegény pára - hogy közben szépen megfözték - és belepusztult ... ezt a fidesz már 3 éve csinálja a demokráciával, a szólásszabadsággal, médiával, alkotmánnyal - meg mindennel ami csak az eszükbe jut, és véleményük szerint a hatalmuk megörzését veszélyezteti ... ez a béka - vagy birka - nép, meg hagyja magát nyirni, és hagyja magát puhára és élettelenre fözni a fidesz kondérjában ... mert közben meg azt kommunikálják a királyi köztv-ben, hogy csak azt csinálják a néppel - amit a 2/3 is akar...és hogy ez milyen jó is lesz a népnek ... (csak éppen nem élik túl - de ezt már nem mondják nekik el) ... Nagy baj a népi vakhit ... ettöl már csak az össznépi hitetök a rosszabbak ... csak azokat nem lehet megváltoztatni (csak majd alkalmilag leváltani) ... A vakhit ellen meg mindenki maga tudna tenni már most - hogy "higyj, de nézd meg kinek" ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Nauta: Csak tudnám, téged miért fizetnek...
entero
@nyanya001: Ugye tudod, hogy ez nem igaz?
nyanya001
@entero: Te írtad nem én találtam ki
" entero
entero @Dr.luigilongo60:
Gondolod, hogy én az állam pénzét nyúlom le? Szerinted a több mint 20 év alatt kapott egyszeri támogatásból megy a dőzsölés? Amúgy meg én kerestelek meg a net segítségével, senkivel nem nyomoztattalak le. Nem volt nehéz a nick neved alapján. "
Gránit
@entero: Szia! A"kör közepén állsz",azért tartod magad ,látom.Meglep, hogy adatokat gyűjtöttek rólad.Nem semmi---főleg bűnügyileg ,a morálisat,nem akartam említeni mert azt a senkiházi esztergályos, nem tudja mit jelent.
rézfánfütyülős
@entero: Elment :(

*

Egy barátomat Lázár beperelte és megfogadom a tanácsát, nem írok ide,
sem.
Egyszer már hasonlót átéltem amikor a párttitkárunkat nem függetlenítettük és ahol tudott alávágott a párt tagjainak.
Ma persze nagy ellenállónak adja ki magát :(
entero
@rézfánfütyülős: Hát, sajnálom a barátodat, jobb lett volna, ha inkább összefutottunk volna, még ha dühös is volt rám. Nem állt szándékomban őt megbántani, de minden ember más és más, mindenki kitart az igaza mellett, nagy kár, hogy ezért van olyan, aki ölre is menne. Ez már nagy baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.