A választási kampány alatt nem lehet népszavazáshoz aláírásokat gyűjteni, de június 9-e után a kérdés benyújtója, az LMP elkezdheti ezt. 

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Miért kellett a Kúriának kétszer is kimondani ,hogy lehet a kiemelt beruházásoknál népszavazást tartani?Egyszer nem volt elég ,a kormány nem akarta betartani a Kúria ítéletét?Az is lehet hogy ennek a kormánynak mindent kétszer kel elmondani és leírni egy döntést, vagy Orbán nagyot hall és csak akkor ért a szóból ha azt kétszer mondják el neki?Olyan mint egy kis gyerek aki az anyja szavát nem hallja meg és az anyja azt mondja neki, hogy "Neked mindent kétszer kell mondnom!"De az is lehet hogy Orbán szerint egy jogállamban a bíróságoknak mindent kétszer kell megvizsgálni és kétszer kell egyforma döntést hozni , csak az ilyen ítéleteket kell végrehajtani.Ez az I"Orbán lex " első paragrafusa.
leszholnapis
kétszer és lassan hogy a suttyo is megértse...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.