A sorsok jelen esetben egy nem túl szép Duna-parti épületben dőlnek el, ha semmi sem változik, akár végleg is – mert a Képviselői Irodaházat az különbözteti meg a Parlamenttől, többek között, hogy ronda, amit a kupolás-csipkés Országházról nehezen mondhatnánk el. Ide volt hivatalos a szerény tollforgató, nem teára, hanem az Országgyűlés Foglalkoztatási és Munkaügyi bizottsága Rehabilitációs albizottságának ülésére. Tanulságos volt. Érdekes.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Hat igen... Lattam a FB-on a sajatmagat felakasztott rokkantnyugdijas fotojat,...Neki szegenynek mar barmilyen statisztikat mutathatnak, nem segit rajta,... Es O meg csak az elsok kozott volt, de ha ilyen "erzekeny" marad a kormany a sorsukra, akkor johet tobb is... Nem eleg szegenyeknek a sajat bajuk, meg az orszag elso embere is lelketlenul intezkedik egy-egy tollvonassal megvonva jogaikat, szereny ellatasukat,...Hatranyba kerult magyarok ok sajat hazajukban,... Nade johetnek az ukran, szloven, akarmilyen nyugdijasok ide, ingyen jar nekik az orvosi kezeles... Majd megkerdem a modszert, mert magyar allampolgar letemre en nem kaptam ingyen surgossegi ellatast, mert nem fizettem adot, ami a TAJ szamombol kiderult,... Nekik mibol NEM derul ki, hogy Nem kene kapniuk ingyen ellatast? Mit mutatnak fel ezek az emberek a magyar egeszsegugyben? Egy elore a fideSS nevere kitoltott 2014-es szavazocedulat? ja, ha csak ugy nem...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.