Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére nevezte ki Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárt pénteki hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök.

Az államtitkár sajtófőnökének tájékoztatása szerint Szijjártó Péter ezentúl a magyar-jordán, a magyar-libanoni és a magyar-katari gazdasági vegyes bizottságok elnöki funkcióit is betölti.

A kormány keleti nyitás stratégiájának egyik pillére az arab országokkal folytatott gazdasági együttműködés szorosabbra fűzése, ennek alapján célunk az ezen három országgal való külkereskedelmi forgalmunk növelése is - közölte Varga Éva.

Szijjártó Péter a három új kinevezéssel már 22 gazdasági vegyes bizottság magyar társelnöki pozícióját tölti be.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@A fekete Lord: Kell ehhez azért valamiféle tudathasadásos állapot... vagy csak ennyire küldetéstudatot van, nem tudom. Pilóta, Duett, trampli... kár, hogy ezzé lettél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@vörösfuvalat: Ne emberezd,még meg nő az egója.írd inkább hogy "lény"
kkalman
@vörösfuvalat: Esetleg Etiópiával, Szomáliával, esetleg Bangla Desh-el is meg kellene próbálni kiépíteni a gazdasági kapcsolatokat. Ezt a zselé fejű meg is tudná oldani. Talán...
Pálinkafőző Rézüst
@A fekete Lord: tegnap, 13:37 -re: vazze, nem én töröltettelek! De ha már kiírtad, én ki vagyok, lehetne benned annyi tartás, hogy te ki vagy,?
Vagy annyira tökös? Vagy megmaradsz a piti kis színvonaladon. Nos??
Nos pitike??? Ne hozzál az itt olvasókra frászt! Persze arról sincs kétségem, hogy kamu nevet írsz ide. Egy csökött lény vagy.
coyote3
Ez a popsibuksi rendesen tud nyalni...
mátmar
A pubi minden után pénzt kap.Rá még a 2 milliós csúcskereset sem vonatkozik.Különben is a mindennapi életben ledolgozott hosszú évek gyakorlatát kamatoztatja.Vagy nem is dolgozott?
kukac50
Egy ember csak egy bizottságba lehessen.
Azért nincs véleményük,nem cáfolnak nem állnak ki képviselni az embereket mert fogalmuk nincs,hogy mi a helyes mit kell megszavazni,mi az amit érvekkel meg kell akadályozni a megszavazását. Ennyi helyen becsületes munkát nem tudhat végezni.
Mindenre igent mond mint a hűje gyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.