Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóján arról kérdeztük a majálisozókat, mit adott nekik az uniós tagság.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát a lefelén már túl van,mert lassan a balkán alá megy a nemzethy roncsautó!Ott pedig köztudott akkora damoklész kard lóg,hogy a csúti is csak nya-foghatná,hogy ide kérem a hegyét a tökömre!
Béla333
A maffiózók a lopott pénzekből gazdagodnak, Magyarország meg az Unió sereghajtója lett.
Látható a tendencia! Ki nem látja?
simmering73
Zavarbejtő és kesernyés érzés tölti el az embert (és talán nem csak engem), ha arra gondol, hogy miközben húsz éve egyáltalán nem tűnt lehetetlennek, hogy akkor most mi, magyarok (ez a mimagyarok előtti állapot) felzárkózunk a Nyugathoz, néhány év után esetleg utolérjük Ausztriát, de legalábbis nem lesz luxus megélni a fizetésből/nyugdíjból és esetleg annyit félre is tenni, hogy évente egyszer fussa külföldi nyaralásra, mára Románia visszaelőzése a legreálisabb cél. Akkor is, ha Matolcsytól Navracsicsig vagy Lázártól az egyélőistenig már szinte nincs beszélő fej, aki meg ne ígérte volna, hogy kanyarban előzzük Ausztriát. Húsz év telt el és ugyanolyan sikerek övezték eme ígéreteket is, mint mondjuk a paksi bővítést. Semmilyenek. Majd az évtized végére abszolváljuk. Hogy melyik évtized végére, az szinte mindegy is ahhoz képest, hogy SEMMI realitása nincs ennek a felzárkózásnak. És igen, arra valóban nehéz lenne büszkének lenni, hogy a 2004-ben csatlakozott tagállamok éltanulójából az Unió második legszegényebb és hivatalosan a legkorruptabb országa lettünk, és ebből az elmúlt húsz évből tizennégy az orbánizmus sara, úgyhogy a miniszterelnök sunnyog, bujkál, titokban kampányol és néha kiröhögteti magát a Facebook-oldalán.
www.kolozsvaros.com/2024/05/02/ijeszto-ideg-es-lelkiallapotban-van-az-orszag-a-partok-az-egesz-tarsadalom/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.