A Hir24 kigyűjtött néhány szerkesztői hozzászólást Kocsis Máté oldaláról. 

Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója aktívan használja a Facebookot és nem csak a megszokott beírások azok, amik feldobják a hangulatot. A szerkesztői válaszok egy-egy hozzászólásra vannak annyira érdekesek, mint maguk a beírások.

Íme néhány példa:


kommentelő: fosól kis köcsög????

dr. Kocsis Máté: Hát tőled rendkívül fosunk mindannyian. Egy ekkora bunkó sok kárt okozhat.... üdv, a szerk.


kommentelő: szánalmas élőlény ez is

dr. Kocsis Máté: Akárcsak te. A szerk.


kommentelő: Ne rezsit csökkentsen, hanem ÁFÁT.

dr. Kocsis Máté: Ha áfát csökkentene, akkor maga a rezsit követelné. Szánalmas. A szerk.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
@Turbó Pasi: Ha te vagy ezzel a feneketlen gyűlölettel és önhittséggel a jövőkép, akkor remélem érted, hogy miért hagyják el az országot annyian, miért nem születnek gyerekek, és miért vet meg benneteket annyi ember.

Csak egyszer lenne már egy olyan kormánypárti hozzászóló, aki nem csak fröcsögni tud, és pökhendiskedni, hanem józanul érvelni és magyarázatot tud adni arra, hogy miért jó nekünk az, ha fél Magyarország éhen hal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@entero: Politikusnak, kozeleti szemelyisegnek, celebnek es altalaban mindenkinek aki a publikomot szolgalja ilyen-olyan formaban sokkal jobban kell turnie a negativ megnyilvanulasokat mint egy atlag embernek. Ha erre keptelen, akkor jobb ha felhagy azzal a palyaval, hiszen alkalmatlan ra.
Ha kocsis csak ilyen alpari stilusban kepes valaszolni az egyebkent jogosan kivaltott serto kritikakra, akkor talan kereshetne maganak allast az orban csalad egyik tozeg vagy dolomit banyajaban
entero
@Yoda69: Alpári megnyilvánulásokra vársz kedves válaszokat? Nem érvényes a Bibliából az a szöveg már régen, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel...
entero
@csegala: Nem kell a Fideszt dicsérni, a kimoderálások azért történnek, mert olyan hangnemben, értsd sértő módon történnek a reagálások, hogy az nem megengedhető. Lehet véleményt mondani alpáriság nélkül is.
csegala
@entero: Nem írok sértőbben, mint ahogy ti tudtok gúnyolódni pl. Gyurcsányon. Azt valószínűleg nem moderálnák ki. Vannak itt egyébként sokkal alpáribb vélemények is, mint az enyém. Még így is finom és nőies vagyok, és ha elengedném magam, nem csak a Propiról de még az internetről is letiltanának.
entero
@csegala: És az mire volna jó? Egyébként névtelenül trágárkodni a legegyszerűbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.