Azeri emlékpark létesülne a Városligetben, sőt a nagykövetség is odaköltözne, de ez titok, mivel „a magyar vezetés baráti gesztusai az új külpolitika egyik fontos partnere felé eddig mindig erős negatív visszhangot váltottak ki belföldön és külföldön egyaránt”. Szijjártó Péter kijelenti, hogy „Azerbajdzsán mindig számíthat ránk”, nem játsszák a süketet, és lesz is egy apró kérésük: előbb emlékbélyeg, aztán emlékpark. Mi lesz a következő? Nyilván stadion. Vagy megfinanszíroznak egy Duna-hidat, ha Alijevről nevezzük el? Miért ne? Mert mire számítunk Azerbajdzsántól? Jó sok pénzre, még annál is többre. Ugyanis – az IMF-ével ellentétben – az azeriek pénze jó pénz, ha olyanunk van, attól nem leszünk gyarmat, mert az azeri kölcsön nem olyan kölcsön. Igaz, hogy ez a pénz egyelőre nem akar megérkezni, sőt, talán soha nem is fog.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Viccet félretéve, ha van abban igazság, hogy a kormány fejét átkúrták az azeriek a baltás-ügynél, ennek ellenére mégis bíznak bennük, akkor jó hülyék lehetnek. Bár ez nem meglepő. Ha mégsem b.szták át őket, akkor meg hazudnak. Ez sem meglepő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
UKKAals
"A titkolózást jelzi az is, hogy Azerbajdzsán budapesti nagykövetségén kérdésünkre először szóban megerősítették a tárgyalások tényét, majd a beígért bővebb írásos tájékoztató helyett már csak egy elzárkózó üzenet volt a válasz."

index.hu/belfold/2013/08/01/azeri_park_a_varosligetben/
kkalman
Majd csak sikerül kiírnunk magunkat az EU-ból. Vagy ha az nem is sikerülne, akkor még mindig jó eséllyel pályázhatunk az Unió legellenszenvesebb tagja címre.
bencemacska
A park bejárata fölött jelképként egy véres balta fog lebegni!

A területet a kerület ingyen és bérmente rendelkezésre fogja bocsátani.
UKKAals
@kkalman: Azt a pályázatot már megnyertük.

"...az egész világ úgy tekint majd ránk, mint a lúzer cinkosra, akit még jól át is vertek..."
tivoli
@kkalman: Kinek ellenszenves azon belül? Mert az Uniónak van néhány tagállama és mindegyik más nyelven beszél.
kkalman
@tivoli: Amelyik állam Neked szimpatikus. Vagy mindegyiknek.
Nem hiszem, hogy nagy szimpátiát váltott ki bárhol, egy gyilkos szabadon/haza engedése, csak azért, hogy egy nem éppen a demokráciájáról elhíresült ország még át is verjen bennünket.
tivoli
@kkalman: És ahol nem szeretik az örményeket?
kkalman
@tivoli: Szeretik az azerieket és az örményeket valahol? Erre a kérdésre ne válaszolj, nem érdekes. Maga a tény, hogy egy sok évre ítélt gyilkost hamis ígéretekre hazaengedni a rácsos egyetemről, hogy kitüntethessék az lúzerség. És ezek után tovább nyalni nekik, az már annál is több.
tivoli
@kkalman: Régen rossz, ha egy ilyen eset alapján ítélnek meg nemzeteket. De, ha jól emlékszem Safarov leült már vagy 8 évet, mielőtt hazaengedték. Az itthoni gyilkosok meg összesen nem kapnak annyit.
kkalman
@tivoli: Egy nemzetet nem csak egy ilyen eset kapcsán ítélnek meg, de a többi negatívumhoz ez is hozzáadódik. A saját gyilkosaink büntetésének a mértékét pedig a honi jogszolgáltatáson kell számon kérni.
csikknorisz
"Az Index cikkéből kiderül, hogy azért kell Alijevéknek az emlékpark, mert
az örményeknek már van ilyenjük Budapesten, és milyen
dolog az már, hogy nekik meg nincsen."
Hát jó, akkor ennyi erővel legyen azeri kisebbségi önkormányzat is Magyarországon, mert milyen dolog már az, hogy az örményeknek van ilyenjük, nekik meg nincsen. :)
tivoli
@csikknorisz: Na ugye, Carl Lutz rkp. Slachta Margit rkp. Jane Haining rkp. Friedrich Born rkp. Weiss Manfréd ut. Elvis Presly tér. Alijev híd, Azeri tér. stb.
csikknorisz
@tivoli: Elég lesz csak a gugli mapsre rárakni, mint a Fekete Pákó utcát, hadd örüljenek. Egy kis hazugság ide vagy oda, már igazán nem számít. :)
nehogymá
@tivoli: különös tekintettel a fidesz székház hös védöjére.értem én az elfogultságod pártod és kormányod felé,de nem érezted még,hogy csálén áll a kalap?magam inkább európával közösködök mint egy olyan országgal amihez még földrajzilag sincs közünk és nagyon remélem politikailag se.vagy olyan demokrácia külpolitika kell mint az övék?mer akkor a románok kifiléznek.
csikknorisz
Viccet félretéve, ha van abban igazság, hogy a kormány fejét átkúrták az azeriek a baltás-ügynél, ennek ellenére mégis bíznak bennük, akkor jó hülyék lehetnek. Bár ez nem meglepő. Ha mégsem b.szták át őket, akkor meg hazudnak. Ez sem meglepő.
tivoli
Na nehogymár kinevezz fideszesnek, mert feljelentelek! :)@nehogymá:
tivoli
@csikknorisz: Odaadták oszt kész. Innentől semmi közünk nem kellenne, hogy legyen, mi a további sorsa. De itt vannak a hazánkban életvitelszerűen tartózkodó Örmények, meg a nyújorki Örmények, meg a mindenhol jelenlevő Örmények, s ettől lett akkora jelentősége az esetnek.
Csodapók
Az orosz maffia Amerikában az első, komoly érdeklődésre számot tartható munka a Szovjetúnió felbomlása óta. A feltáró tanulmányból megtudhatjuk, hogyan működnek az orosz, a csecsen, olasz, őrmény, kolumbiai, kínai stb. bűnszervezetek, bűnelkövető hálózatok nem csak Amerikában, hanem az egész világon.

www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=121727&TabSheet=book&SessionID=18034027FF55F0D59CBA4B070D35AFFB5D30B95380A9D38C09051596FA85319F2228082FIXVTXIBKDBBYSJNMCJBFMVCCKDZJJTDGOC9792FA9DB2029603EF0E37EFD5745B003F9B&CBStock=Checked&SrcOrder=o
UKKAals
"Mert mire számítunk Azerbajdzsántól? Jó sok pénzre, még annál is többre. Ugyanis – az IMF-ével ellentétben – az azeriek pénze jó pénz, ha olyanunk van, attól nem leszünk gyarmat, mert az azeri kölcsön nem olyan kölcsön. Igaz, hogy ez a pénz egyelőre nem akar megérkezni, sőt talán soha nem is fog."

A cikkiró szerint.
bakegya
Baltával gyilkolók megtérés templomát építik fel ,ha jól értem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.