Áprilisban ugyanabba az irodaházba jegyezték be a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft.-t, ahol a Malév egykori tulajdonosának is volt az irodája - írja az Origo. Az érintettek szerint véletlen egybeesésről van szó.

Április 3-án először egy Városligeti fasori villába jegyezték be a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft.-t, amely a légitársaságot is magába foglaló cégcsoport központi társasága - írja az Origo. A cég júliusban áthelyezte bázisát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, viszont szintén ezt a címet adja meg hivatalos elérhetőségként az a Sales One Kft., amellyel a napokban kötött együttműködést a Sólyom.

Malév-Sólyom: különös helyre vezetnek a szálak

Az ingatlan a Resonator Kft. tulajdona, melynek többségi tulajdonosa Szabó András, a kisebbségi rész pedig az élettársa, Költő Magdolna birtokában van. Költő elsősorban arról ismert, hogy személyes többségi tulajdonában volt az Airbridge Zrt., amely a Malév orosz időszakában, vagyis 2007-2010 között a hazai többségi tulajdonrész fennmaradását biztosította az agonizáló nemzeti légitársaságnak.

Az Origo kérdésére Vágó József, a Sólyom vezérigazgatója mindezt véletlen egybeesésnek minősítette. Megerősítette, hogy Költő Magdolnát ismeri, hiszen a légi közlekedésben dolgozó szakemberként a Malév miatt korábban is találkoztak, de elmondása szerint már két éve nem tartanak kapcsolatot, és a Resonator vezetőjének nincs semmi köze a Sólyom-projekthez. Költő Magdolna is ugyanezt mondta: a Sólyom-cégcsoporthoz sem őt, sem a Resonator Kft.-t semmilyen kapcsolat nem fűzi.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Megkezdődött a szálak összekuszálása mert ez a pénzmosás alapja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
"a Sólyom-cégcsoporthoz sem őt, sem a Resonator Kft.-t semmilyen kapcsolat nem fűzi." - Még nem !! Majd fogja!!
coyote3
Apám , mik ki nem derülnek! Most lehet emúttnyócévgyurcsányozni...
gugu45
Anno 1971-73. között voltam katona Nagykanizán. Gyakorlaton voltunk a Bakonyban. Egy este "bedobbantottunk" Ösküre a kocsmába. Sipos főtörzs annak rendje, módja szerint el is kapott bennünket, és mondta, hogy fél óra mulva találkozumkl a táborban. Persze a bokrosból ki figyeltük, hogy a főtörzs elmegy az vautóval, és mentünk vissza a kocsmába. Másnap találkoztunk vele a táborban8, és mondtuk neki, hogy eltévedtünk. Ő erre azt mondta, hogy Ő el hiszi, csak a fa...a csóválja a fejét. Na és is így vagyok ennek a hírnek az olvasatán, én el hiszem, csak a fa...om csóválja a fejét.
sheriff
@human: Ami késik az nem múlik! Meg fog érkezni orban Döbrögisztánjába az újabb mutyi vonat! Már úton van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.