Bencsik András Facebook oldalán jelent meg a bejegyzés, ami immár biztossá teszi, hogy Október 23-án ismét lesz Békemenet. Az útvonalát is megmutatta.

A bejegyzés igen részletes és szerteágazó. Szó van benne "halálos fenyegetésnek megfelelő vuduzásról" és az idősekre vigyázó szempontokról is.

Íme a teljes bejegyzés:


Sajtótájékoztatón jelentettük be ma délelőtt a Gellért szállóban, hogy október 23-án ismét Békemenetet szervezünk, elsőrendűen az Orbán Viktort ért halálos fenyegetéssel felérő vuduzás miatt, amit Doberman úr (Széles Gábor szóleleménye), Bajnai Gordon és társaik követtek el a Clark Ádám téren. Továbbá, hogy méltósággal emlékezzünk meg az 1956-os forradalomról és szabadságharcról, valamint hogy tisztelegjünk az Orbán-kormány és a magyar társadalom három és fél éves kiemelkedő teljesítménye előtt.

"Halálosan megfenyegették Orbánt? Indul a Békemenet"

Várunk mindenkit október 23-án délután egy és két óra között a budai Bem téren. Onnan indulunk a térkép szerinti útvonalon, tehát a Margit-hídon, Nagykörúton, Andrássy úton át a Hősök terére, ahová számításaink szerint fél négy és négy között érkezünk, s ahol meghallgatjuk Orbán Viktor miniszterelnök délután négy órára tervezett ünnepi beszédét.
Mivel elhaladunk a Terror Háza előtt, aki úgy gondolja, hozzon magával egy szál virágot vagy egy mécsest, tisztelegve elhelyezni az ötvenhatos hősök és mártírok emlékére. Megállni nem tudunk, mert a tömeg megállítása túl kockázatos lenne.

Az idősebbek, s akik nehezen járnak, azon a ponton csatlakozzanak a menethez, amit jónak látnak, ahonnan teljesíteni képesek a távot. Aki pedig hasonló okból közvetlenül a Hősök terére megy, azt is úgy tekintjük, hogy lélekben velünk tartott.
Viszontlátásra október 23.-án délután egy órától a budai Bem téren!

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
A picsába indulhatna az egész békemenetes horda!
P-Márta
Ahogy az adásban elmondták, a békement tagjai többségéből külföldről hozott, a nyelvünket nem beszélő,különböző korú fiatalok, felnőttek voltak jelen, akiknek 3 napra foglaltak Bp-en szállodákban, panziókban, stb. szállást, ellátást, amelyet a MI PÉNZÜNKBŐL a KORMÁNY FIZETTE KI a költségeket !!! - a buszos utaztatást vidékról pedig játsszva megtehették, a milliárdos simicska-félék bőven finanszírozhatnak akár ilyen utazásokat is.
ORBÁNT MIELŐBB ELTÜNTETNI a SÜLLYESZTŐBE! - populista dumája nem az alkalomhoz illő volt, hanem KAMPÁNY DUMA !!!
P-Márta
@human: Különös,
- amikor Gyurcsány szalma bábút égettek, arra nem voltak finnyások a "Mutyi-Orbánék"?
- amikor Bajnainak akasztófát és kötelet ajánlottak akkor sem nyavalyogtak... ???

a többit már nem is érdemes sorolni, olyan sok van a rovásukra.
dömdödöm
Békemenet Doberman úr és Bajnai miatt :-) tiszta vicc amit műveltek ,egy rajzfilm komédia :-( !
kkalman
A diktatúra és a személyi kultusz jellemzője, hogy a kormány(fő) a saját híveit vezényli ki az utcára tüntetni a fennálló rendszer mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.