Bencsik András Facebook oldalán jelent meg a bejegyzés, ami immár biztossá teszi, hogy Október 23-án ismét lesz Békemenet. Az útvonalát is megmutatta.

A bejegyzés igen részletes és szerteágazó. Szó van benne "halálos fenyegetésnek megfelelő vuduzásról" és az idősekre vigyázó szempontokról is.

Íme a teljes bejegyzés:


Sajtótájékoztatón jelentettük be ma délelőtt a Gellért szállóban, hogy október 23-án ismét Békemenetet szervezünk, elsőrendűen az Orbán Viktort ért halálos fenyegetéssel felérő vuduzás miatt, amit Doberman úr (Széles Gábor szóleleménye), Bajnai Gordon és társaik követtek el a Clark Ádám téren. Továbbá, hogy méltósággal emlékezzünk meg az 1956-os forradalomról és szabadságharcról, valamint hogy tisztelegjünk az Orbán-kormány és a magyar társadalom három és fél éves kiemelkedő teljesítménye előtt.

"Halálosan megfenyegették Orbánt? Indul a Békemenet"

Várunk mindenkit október 23-án délután egy és két óra között a budai Bem téren. Onnan indulunk a térkép szerinti útvonalon, tehát a Margit-hídon, Nagykörúton, Andrássy úton át a Hősök terére, ahová számításaink szerint fél négy és négy között érkezünk, s ahol meghallgatjuk Orbán Viktor miniszterelnök délután négy órára tervezett ünnepi beszédét.
Mivel elhaladunk a Terror Háza előtt, aki úgy gondolja, hozzon magával egy szál virágot vagy egy mécsest, tisztelegve elhelyezni az ötvenhatos hősök és mártírok emlékére. Megállni nem tudunk, mert a tömeg megállítása túl kockázatos lenne.

Az idősebbek, s akik nehezen járnak, azon a ponton csatlakozzanak a menethez, amit jónak látnak, ahonnan teljesíteni képesek a távot. Aki pedig hasonló okból közvetlenül a Hősök terére megy, azt is úgy tekintjük, hogy lélekben velünk tartott.
Viszontlátásra október 23.-án délután egy órától a budai Bem téren!

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Jó nagy utat tett már meg a damaszkuszi úton, nem állhat meg menni kell tovább! (Szerintem egészen a pokolig menetelhetne!)
bretagne
Mi az, hogy halálos fenyegetés??? Ez a Bencsik már nem tudja, mi volt ott a Kossuth téren, a kirakott koporsókra írva? És az a sok kötél, aki az újságírókat akarta felakasztani??? Nézzenek már magukba. Mi az a "vuduzás" ehhez képest???
leszúrt rittberger
Felér egy szerelmi vallomással ez a felhívás... Gusztustalan, de nem csak Orbán miatt, ha más politikus körül lenne ekkora személyi kultusz, az is az lenne / az volt régen.

Agyhalott, élettelen, céltalan ősemberek gyülekezete, nagyon sajnálom őket, amiért a családjukban, környezetükben nem találnak olyan személyt akiért rajonghatnának.
bencemacska
@leszúrt rittberger: Főleg ami az egyik korifeusuk és a III/ 1,2,3? kapcsolatáról lehet olvasni! Aki hány évesen is ment nyugdíjba? Talán korábban, mint a 48 éves Pintér?
verőce21
Meg kell védeni az elmúlt 3 év eredményeit! Éljen Orbán Viktor és kormánya!
pacsni
ha ez nekik halàlos megfenyegetès, akkor azok nemtudjàk hogy milyen a halàlos megfenyegetès. A halàlos megfenyegetès az olyan mint pl. fekete bàrànyfeje levàgva ès elkuldeni a lakàs kapujàba, vagy elkuldeni egy golyot egy boritèkba, vagy egy levèlbe rajzolni egy bitòfàt, ezek a halàlos fenyegetèsek, nem amit ez a szerencsètlen nemtudom kicsoda mond ! az szerintem hulye nincs tisztàba a halàlos megfenyegetès jelentosègekkel.
qxy
Ez az! csak duma! de senki nem merné nyakon vágni.
Pedig, kivívott magának egy két zatyulit.
qxy
Csak nem úgy lesz mint a viccbe? ?
el kapják az orv lövészt aki merényletet akart elkövetni. A tárgyaláson meg kérdezték tőle.
Ön valóba mester lövész?
Igen.
Akkor nem értem.
Mit
Hogy nem tudta eltalálni ? ?
Bíró úr tudna ön pontosan célozni ha 10 ezer ember lökdösné és súgnák hogy
Lőjj mááá! löjj mááá lőjj máááá
qxy
why kidding? Maybe everyone likes? ?
coni
Még a tavalyi megmozdulásaik anyagi fedezetével sem számoltak el. Rossz érzés, hogy úgy tűnik a mi adónkból megy ez a szerecsenmosdatás.
A legnagyobb tragédia, hogy biztosan olyanok is lesznek a menetben akik nem a néhány ezresért menetelnek, hanem csak agyhalottak és megakarják védeni a rezsicsökkentést és a diktátort saját magától.
Dr. Felipe
@verőce21: Éljen viktor, éljen a párt. Éljenek a munkásőrök.
lópicigáspár
@dragonfly: Nem! Halálosan komolyan gondolja! :-)
qxy
De most van aki szereti? Milliárdokat lopnak, csalnak leszarják a HAZÁT! és aki a szemétből tud csak megélni mert még munka sincs azt meg büntetik és azonnal? ?
Normális dolog ez? és ,,,, " Törvényes! és Szabályos? ? "
Judit0101
@verőce21: Szívesen olvasnék az eredményekről,mert ide az életbe nem jutott belőle!
Sorolj néhányat!
csikknorisz
Ideje lenne már átnevezni ezt a békemenetet, mikor a kis kedvencük is folyton háborúzni, meg harcolni akar.
qxy
de most tényleg . nem egy kihívás?
hogy erre megy, és aki akarja csapja nyakon?
nem? Hát de ! !
kiskutyauto
Hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán hajrá világszégyene idióta birkacsorda.. hajrá nemzetszégyene történelmi agyhalott sötét orbánkorszak ...
JAJMÁR
Mi a félelmetesebb? Hungarocell szobor ledöntése, vagy egy nagy tömeg meneteltetése?
Béke jegyében, valakik ellen???!
Mindenesetre lesz a nagy beszédnek hallgatósága, tapsolni odaérnek.
Senara
Nem halálos fenyegetés történt , hanem merényletet hajtottak végre a kedves vezető hungarocell szobra ellen . Az alkotás annyira gagyi volt , hogy normális ledöntés sem bírt ki .
DR Eric CARTMEN
A magukat civilnek nevező pártkatonák elveszették tisztán látásukat. Vagy, ami valószínűbb, nem is volt nekik. Mint ahogy elvekben sem bővelkedtek soha.
Akik 2006-ban szétverték fél Budapestet, autókat gyújtottak fel, és forradalom címén kettéosztották az országot, most másokon kérik számon, hogy békétlenség és széthúzás van az az országban.
Nyílt levelet írt Bajnai Gordonnak a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA). Bajnait lehet bírálni és kritizálni, nem szeretni is lehet, de erőszakkal megvádolni minimum szereptévesztés. Vagy, másképpen fogalmazva, aljas hazugság.
Mielőtt ismertetnénk a civil ruhás pártkatonák nyílt levelét, szerényen megkérdeznénk: kik gyújtottak fel Gyurcsány bábukat, kik kiabáltak antiszemita és más ordenáré jelszavakat? Kik vittek kötelet Bajnai Gordonnak?
Sorolhatnánk. Most pedig itt az álságos s szemforgató nyílt levél, amelyet olyan nagyszerű forradalmárok írtak alá, mint a pártállam államminisztere, Pozsgay Imre. Vagy az ugyancsak üldözött és félelmében egészen a moszkvai nagyköveti posztig menekülő Szűrös Mátyás. Csupa makulátlan előéletű, szeplőtelenül fogant, tiszta tekintetű magyar forradalmár.
szablyafűrész
Ha-ja, halálosan megfenyegették Orbánt ! Azzal, hogy 2014-től -életében először - mehet munkát keresni és végre dolgozhat, mert nem tudja mi az !
pacsni
@qxy: egy-kèt zatyuli talàn kevèslenne neki!
pacsni
@qxy: azèrt nemmerik nyaonvàgni, mert elosszor is nemjon ki az emberekelè egyedul, mert besz@i pali. Nincs bàtorsàga konfrontalni az emberekkel a szituaciòt, de az ilyen miniszter jobb, ha lelovi magàt.
szablyafűrész
@qxy: Két rab beszélhet:

- te m iért vagy bent ?
- megvertem az anyósom. És te ?
- távcsövön néztem Orbánt.
- és ezért vagy itt ?
- ja..., meg a távcső alatt volt egy ismétlő winchester...
qxy
attól függ kitől kapja, meg mekkorát.
Hellcat
Amikor gyurcsány bábut hurcoltak akasztófán lógva az mi volt? Álszent bagázs...és akkor még csak birkamenet se volt!
verőce21
@dragonfly: (15:30) Nem vicc az, hogy "a történelmi baloldal történelmi megsemmisülés irányába menetel." :)
verőce21
@Judit0101: (16:48) Kár, hogy nem olvastál róla. Gumicsontként rágják itt rendszeresen a blogon! :)
zsozsanna
@bencemacska: Még segítünk is nekik, mert a térképen berajzoljuk, hogy a pokolhoz melyik a legközelebbi útvonal.
zsozsanna
@bretagne: Ők azt megtehették, mert nekik mindent szabad. Ha valaki ellenük van az már fenyegetés
sport50
indul,azt nem írta aki nem jön el és még van munkahelye, aztán nem lesz!!!meg hol lehet a pénz érte átvenni,és a kis uzsonnát??!!micsoda baromság ez a fenyegetős duma.ha ez nem lett volna akkor is vonulnak!!!benne van csizmadiának,bencsiknek a "díjazásában",hányszor kell!!
silber13
Persze, a hibbant vezír pánikol, merénylőket vizionál, és ez a csúti Kukorica Jancsi most elvárja hogy a nyája őt / és csakis öt / védelmező oroszlánokká változzon, de ettől a bégető csapattól ilyet ne várjon. Masíroznak, mert tán jó idő lesz, és mert a szócsövetk a bencsikek, meg a bayerek ezt az utasítást kapták és rögvest tovább is adják!
igazszó
@qxy: Van A fidesz összes hívője a Mészáros család a trafikosok a Simicska a Vitézy Dávid...stb
P-Márta
Naná, hogy fenyegetve érzi magát a "Mutyi-orbán' ! - fél még a saját árnyékától.
A felcsúti Mészáros barátja, polgármesterének beny@ltak 18.000 hektár földet, többségét még csak nem is pályáztatták, dehát a többi "mutyi" is mind ennek a félkegyelműnek a lelkén szárad, az emberek millióinak ellehetetlenítése is.

Az hogy megfenyegették nem más, mint egy jó marketing - link - duma! - szegény "Mutyi-Orbán", a több mint ötszáz milliárdos vagyonukkal, FÉL, FÉL és FÉL, ezt már fiatal kora óta tudjuk róla, hiszen már AKKOR IS FÉLT GYURCSÁNY FERENC nagyszerűségétől, tudásától, azóta megszerzett gyakorlatától, tapasztalatától. Fél ez a szerencsétlen "Mutyi-Orbán" még beszélni is, mert nyílvánosság előtt még egy mondatot sem tud hibátlanul - felolvasás nélkül - elmondani.

Van, mitől félnie, kirabolta és kirabolja a magyar népet. Külföldi hazánk fiait fizetteti meg, milliárdokat küld Erdélybe, Amerikába, stb., hogy győzzék meg az ottaniakat, hogy szavazzanak ennek a nyomorult lelketlen emberre !!! - reméljük jobb eszük azt fogja diktálni, hogy ORBÁN HESS !!! - az egyeduralkodó kiskirályok ideje lejárt!
human
A békemenet reakciója a szobordöntésre pont a szobordöntés létjogosultságát erősíti meg. Hisz a vezért sértették meg és ezért úgy érzik menetelniük kell. Ez egyértelműen személyi kultusz.
szablyafűrész
A birkamenet egyik főkolomposa Széles(tenyerű) Fejenagy Gábriel !

Ezt tette:

A munkaadók nevében kért időpontot az akkori miniszterelnöktől Széles Gábor néhány évvel ezelőtt. Akkor a kormányfőt nem Orbán Viktornak hívták, hanem Gyurcsány Ferencnek. Nem sok szó esett a munkaadók gondjairól, sőt, valójában semennyi sem.

Gyurcsány Ferenc emlékezete szerint Széles Gábor hamar a tárgyra tért. Frekvenciát kért a lányának (vagy a menyének) a miniszterelnöktől.

Azóta sokat változott a világ, Széles Gábor Orbán Viktor keresztapja lett. Nem olyan keresztapa, aki levágott lófejet küld az ellenlábas maffia fejének, hanem valóságos, névadó: Ő nevezte el Orbán Viktort Kossuth Lajos reinkarnációjának.

Kérdés, hogy mit szól ehhez a klérus? Főként a reinkarnáció lehet necces, az ilyet ők nem nagyon csípik. Vagy talán, még ezt is megbocsátják? Bocsánatos bűnnek tekintik, hogy Kossuth Lajos Orbán Viktor testében született újjá, és Széles Gábor Gyurcsány Ferencnél kalapozott?
Gyuri Géderről
Indul a Békemenet, és ezt fogják énekelni:
" párttal a (2/3) néppel egy az utunk,
jelszavunk, munka és béke."
CÖF. - ös legények mi vagyunk,
bennünk, van, pártunk (és vezérünk) reménye.
Vizual
A Cöf-l P. howard "Menni vagy meghalni" c. örökbecsűje jut eszembe. Ha nem mennek, meghalnak. Bár ha a bal oldal jön, mégis el kell majd számolni a pénzeikkel. Aztán annak is el kell számolni a pénzeikkel aki adta nekik. Miközben több mint 4 millió ember mély szegénységben él, 500 ezer gyermek nem eszik rendesen, de nem sorolom azokat az eredményeket amelyeket elért a kormány. A CÖF hozsannája elé mínusz jelet kell tenni, oszt kijön a végeredmény.
mátmar
Ennél a Bencsiknél nagyobb szemetet még nem hordott a hátán a föld.
mariaberta
@szablyafűrész: Szerintem akkor sem fog dolgozni, mert van annyi "megvédett " vagyona, hogy abból élete végéig eléldegél munka nélkül is.
De szép is lesz munkanélkülinek lenni.
coyote3
Ha jó idő lesz azért az 5 rugóért én is sétálok egyet. Aztán elmegyünk a kicsivel egy jót vacsizni belőle...
szablyafűrész
@mariaberta: Simicska - Sumácska - az Orbán-család vagyongazdálkodója és házi bankára már milliárdkat tett félre - honnan is ?
egon1
Még-hogy békemenet ?!
A pártkatonák demontstrációja ,azoknak a pártkatonáknak,akiknek Orbán a tőlünk (ellopott) pénzből ,tömi a zsebét,hogy fogja be a száját !
a.a
Ezt a mostani békemenetet sem értem - mi a célja?
Döntsék már el végre! (mert ugye nem mindegy!)

Vuduzás miatt vonulnak (hogy megvédjék a királyt?)
vagy az 1956-os forradalom és szabadságharc méltó megünneplése a cél,
vagy tisztelegés az Orbán-kormány és a magyar társadalom három és fél éves kiemelkedő teljesítménye előtt.

így, ezt a hármat összemosni!!?? felháborító!!!
Remélem az 56'-osok elhatárolódnak a másik két októl!!!
pacsni
ha ennyire halàlosan megfenyegettèk ahogy àllitsa , akkor vàllalja a felelossèget àlljonki az emberek elè vagy aki megfenyegette,ès adjon magyaràzatott ez a tokfilkòt ! meg mi az hogy bèkemenet? itt bèke van magyarorszàgon,minek ide bèkemenet? a bèkemenetet vikinek kellene vègigmenni-e, mert o van hàboruba az egèssz vilàggal!
Halszem
Azért kíváncsi vagyok Fosó Viktor el mer e menni a Hősök terére?
Ha igen, akkor egyértelmű, hogy a patkány bandája terjeszti csak a rémhírt!
orogordog
@verőce21: De te is tagja voltál a szocialista brigádnak!
Zsuga
@szablyafűrész: Ha ez a reinkarnáció igaz, akkor éppen itt az ideje, hogy Viktorunk is ugyan úgy eltűnjön, mint Kossuth a ködben!
Meine Ehre heisst Treue
A picsába indulhatna az egész békemenetes horda!
P-Márta
Ahogy az adásban elmondták, a békement tagjai többségéből külföldről hozott, a nyelvünket nem beszélő,különböző korú fiatalok, felnőttek voltak jelen, akiknek 3 napra foglaltak Bp-en szállodákban, panziókban, stb. szállást, ellátást, amelyet a MI PÉNZÜNKBŐL a KORMÁNY FIZETTE KI a költségeket !!! - a buszos utaztatást vidékról pedig játsszva megtehették, a milliárdos simicska-félék bőven finanszírozhatnak akár ilyen utazásokat is.
ORBÁNT MIELŐBB ELTÜNTETNI a SÜLLYESZTŐBE! - populista dumája nem az alkalomhoz illő volt, hanem KAMPÁNY DUMA !!!
P-Márta
@human: Különös,
- amikor Gyurcsány szalma bábút égettek, arra nem voltak finnyások a "Mutyi-Orbánék"?
- amikor Bajnainak akasztófát és kötelet ajánlottak akkor sem nyavalyogtak... ???

a többit már nem is érdemes sorolni, olyan sok van a rovásukra.
dömdödöm
Békemenet Doberman úr és Bajnai miatt :-) tiszta vicc amit műveltek ,egy rajzfilm komédia :-( !
kkalman
A diktatúra és a személyi kultusz jellemzője, hogy a kormány(fő) a saját híveit vezényli ki az utcára tüntetni a fennálló rendszer mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.