"Baja immár másodszor is világosan megüzente, hogy nem kér a bukott baloldalból, se együtt, se külön-külön" – írta Zsigó Róbert Baja fideszes polgármestere azután, hogy mindenki előtt közölte a megismételt választás eredményét a kormányközeli sajtó munkatársaival.

"A Fidesz köszönetet mond a választáson másodszor is megjelent választóknak, akik bizalmukat adták a további munkához. A bukott baloldalnak tudomásul kell vennie a vereségét" – fogalmaz közleményében.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ez jól jellemzi Magyarország erkölcsi állapotát mert mindig a csalóknak van a legnagyobb pofája.
Ez az erkölcsi züllés jellemzi Magyarországot a focitól elkezdve minden területen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@nahát: hülyeségeket beszélsz.
Engem például szeretnek. Sokan.
Az IQ-betyár bajai Fásy-fan persze nem, de ez legyen az ő baja.
Én sem szeretem őt, meg nem is akarok ilyen nullákkal közösséget vállalni.
Örüljön veled együtt a Fásynak, a pörköltnek, a tüzelőnek, meg a Fidesznek.

És szeressétek egymást :)
nemkati
@nahát: Tőlem magyarázkodhatsz, de csak szólok, hogy szánalmas vagy. A bukta másodszorra is, az a Fidesz ocsmány csalása miatt volt, ha nem látod, akkor neked ezek szerint a csalás a lételemed, mint a főnöködnek. Nyugodj meg, Teket Melinda harmadszor nem fut neki, (pedig most is elmeszelhetnék a Fideszt) mert ilyen aljas módszerek ellen tisztességesen lehetetlen nyerni.
Azt meg nagyon benézted, hogy ezek a jóemberek ott Baján nem szeretnek minket. Ugyanis nem ismerjük egymást, így aztán nehéz szeretni valakit, de nemszeretni is nehéz.
nahát
@soljanka: az már árulkodó, hogy magadra vetted4 xD
nahát
@nemkati: csak ennyi:" látom nehéz beletörődni a kudarcba", ne erőlködj! Mindig más a hibás, ugye?
soljanka
@nahát: Van egy halvány gyanúm: semmit nem fogtál fel abból,amit írtam...
szablyafűrész
Jó kis hiszti lett ebből az időközi választásból! 470 ember a végére olyan fontos lett, hogy csak na. A megfigyelőket megfigyelők figyelték meg. Az idegbaj tapintható volt, kidudorodott, éktelenkedett.

A sok hűhónak sok teteje nem lett: a 3/32-es választókerületben a szavazati arányok pontosan ugyanolyanok maradtak, mint két hete voltak.

Az őrület eredménye: Kovács Csaba (Fidesz-KDNP) egy darab szavazatot vert Teket Melindára (MSZP-Együtt-DK). Két hete 97–29-re győzött, most pedig 138–69-re. A különbség két hete 68 szavazat volt a javára, most pedig 69. A Fidesz elvitt még 41, az MSZP pedig még 40 embert. Ennyire lehetett jutni(!!444!!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.