A kormányfő a protokoll szerint járt el, az eredménnyel mégsem lehet elégedett a Japánban tett látogatása során.

A kézfogást Orbán Viktor is részben begombolt zakóval hajtotta végre: a legfelső gomb fogta össze a zakóját, míg a középsőt és az alsót kigombolta. A diplomáciai etikett azt javasolja, annyit lazítson az öltönyén a vendég, amennyit a tárgyalópartnere. Akihito japán császár kigombolkozva foglalt helyet, de a zakót összefogta – írja a Bors.

Ezért Orbán sem engedhetett túl sokat a sajátján. Kigombolta ugyan, de össze kellett húznia magán. A kép múlt csütörtökön készült, Tokióban.

Pocakot villantott Orbán Viktor

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
@hallgatag: japánban él a csüngőhasú disznó amit levágnak és megesznek rízzsel .
Szerencséje volt hogy megúszta :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
A cigányvajdák általában így néznek ki:)
kamazuka
A császár kérdőn néz vezérünkre.
Szól.
Mondja tisztelt hung shogun!
Van maguknak egy radio aktív riporterük ugye?
Valami Sugár,ugye?
Na vele teázgattam legutoljára.
Mikor nagyon esett cseresznye virágzás idején egymást lökdöstük a kis pagodám eresze alól és fennen kiáltoztuk egymásnak.
Most teázol,most teázol!
:)
Desischado
Komolyan sírhatnékom van! Ez a mocsok disznó mindenütt leéget bennünket!!! A császár mellett így ülni, ekkora diplomáciai bakit véteni!!! Ez a csüngőhasú Hazugovics az illemről és az etikettről semmit sem tud! Ha én lettem volna ott, biztosan nem égettem volna le ilyen bődületesen a hazámat! Mit gondolhat rólunk őfelsége, és a japán nép?! Mert meg van a véleményük, az biztos! Hogy értsétek, Japánban a császárt isteni származásúnak tartják, mint Izanagi és Izanami istenek (napisten, holdisten, akik megalapították a Japán szigeteket) leszármazottját, és ezért nagyon tisztelik, és egyébként is, a japánok rendkivül adnak az udvariasságra! Ezért mondom, hogy jól leszégyenített bennünket! Egyébként is, a sok rabolt pénzből, nem tellett neki egy rendes zakóra?! Netán nem lopott még eleget?! azt hittem, hogy 500 milliárdból már futotta volna! És ki a nyavaja avatta ezt a marhát díszdoktorrá Japánban, valamelyik egyetemen?!
Dr. Felipe
Hát ha szerencsénk lesz akkor a japánok leszerződtetik sumó birkózónak. Pehelysúlyban már pont elmegy de ha peti bohóccal hozatnak neki rendszeresen kommunista birkapörköltet akkor még félnehézsúlyra is felhízik.
varrólány
Szűk az öltöny na! Vagy épp jól lakott!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.