Akinek volt gyomra a karácsonyi készülődés közepette a kormánypárti híradókat megtekinteni, annak örömmel hozták tudomására a médiakutyák, a karácsonyi forgalomnövekedés egyértelműen a rezsicsökkentésnek volt köszönhető a...

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Az pedig a kormánypárti néző fejében meg sem fordul, hogyan mutatta ki a konkrét infót ilyen gyorsan az áruházlánc a forgalom növekedésének az okáról."

A kormánypárti nézőt az ilyen nem is érdekli. A Pravda megmondta, hogy ennyi az annyi, és kész. Találkoztam már a facebookon olyan "rajongóval", aki orrba-szája tömött engem különféle statisztikai mutatókkal, hogy így jó meg úgy jó minden, és igenis 20-30 százalékkal (!) csökkent a benzin, a tej, a hús, a kenyér stb. a kormányváltás óta. Hogy mikor járt utoljára bevásárolni és hol, azt persze már nem írta meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.